Amanda Schulman får kritik efter samarbetet
Amanda Schulman får kritik efter samarbetet med Vattenfall. - Foto: Stella Pictures/Jari Kantola och Fredrik Sandberg/TT

Följarna rasar på Amanda Schulman efter samarbetet med Vattenfall: "Skärp till dig"

Entreprenören Amanda Schulman gör även samarbeten på Instagram och under veckan fick hon kritik för ett med Vattenfall. Vattenfall har nu svarat på kritiken.


Entreprenören Amanda Schulman, 43, har sedan flera år tillbaka bjudit på sig själv, tillsammans med sin syster Hannah Widell, 48, i podcasten "Fredagspodden". Podden är fortsatt igång samtidigt som Amanda och Hannah driver mediebolaget "Perfect Day" och nu har dessutom Amanda sminkbolaget All I Am Beauty. 

Hannah Widell och Amanda Schulman är både systrar och kollegor. Bildkälla: Christine Olsson

Förutom dessa titlar och bolag så arbetar även Amanda Schulman med sin Instagram. På Instagram får Amandas följare får ta del av hennes vardagliga liv, smink- och skönhetstips och inredningsidéer. Förutom det får de även ta del av samarbeten.

Amanda Schulman tillsammans med sin make Alex Schulman på Guldbaggegalan. Bildkälla: Anders Wiklund/TT

Amanda Schulman får kritik efter samarbetet

Under veckan publicerade Amanda ett inlägg på Instagram som var i samarbete med Vattenfall. I inlägget förklarar hon att Vattenfall har skapat en facemist som är gjord på utsläpp av fossilfri vätgas. Vattenfall menar på att utsläppet är rent vatten och att det går att spraya den vätskan i anstiktet.

Det är dock flera följare som har reagerat på Amandas inlägg och menar på att detta är långt ifrån miljövänligt. De kritiserar även Vattenfall.

Flera följare reagerade på samarbetet Amanda gjorde med Vattenfall. Bildkälla: mandyschulman/Instagram

Följarna kritiserar både Amanda och Vattenfall och menar på att det är fel person som marknadsför detta samt att tillverkningen av produkten inte är miljövänlig.

Vattenfall svarade på ett par av kommentarerna. 

Vattenfall svarade på kritiken på Amandas kommentarsfält på Instagram. Bildkälla: mandyschulman/Instagram

Amanda har inte svarat på kritiken angående samarbetet med Vattenfall. 

Vad tycker du om samarbetet?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!