Lucas Simonssons kritik till TV4 Bildkälla: TV4 och Fredrik Sandberg/TT
Lucas Simonssons ger kritik till TV4. - Foto: Fredrik Sandberg/TT

Lucas Simonssons hårda kritik mot TV4: "Jättedåligt"

Efter premiären av Förrädarna riktar Lucas Simonsson nu hård kritik mot TV4.


Förrädarna är ett nytt spännande program som sänds lördagar klockan 20.00 på TV4.  I programmet får vi se 18 kända vinnarskallar som har olika koppling till brott, straff och personkännedom.

Deltagarna har ett gemensamt mål – att vinna en halv miljon kronor. Alla går dock inte att lita på. Bakom maskerna döljer sig förrädare som vill förstöra för de trogna deltagarna. 

Lucas Simonsson efter Förrädarna:  "Jättedåligt"

Efter en minst sagt dramatisk premiär av Förrädarna fick vi se Lucas Simonsson skärrad efter deltagarnas mothugg som ägde rum i första avsnittet. Nyligen släppte Lucas en öppenhjärtig reaktionsvideo tillsammans med YouTube-kollegorna i JLC. Där 

Lucas Simonsson berättar i videon om sin skärrande upplevelse i programmet. 

– Jag kunde inte hantera pressen och det var nästan som att jag föll ner på golvet, jag visste inte vart jag skulle ta vägen, säger han och fortsätter:

– Jag mådde verkligen jättedåligt

Lucas Simonson berättade flera gånger för både deltagare och produktion hur dåligt han mådde. Något som förrädarna mer än gärna utnyttjade i spelet. 

Dragomir Mrsic programledare för Förrädarna. Bildkälla:Claudio Bresciani / TT

Lucas Simonssons hårda kritik mot TV4

Lucas Simonsson kritiserar nu TV4 för hur de har klippt programmet och menar då att de gav en snedvriden bild av verkligheten. Han menar på att de bara visar när han säger att han är nervös men ingenting om att han mådde dåligt under inspelningen.

– Jag kan säga såhär... jag hade sådan panikångest under hela inspelningen att jag blödde näsblod

Det märktes i YouTube-videon att det var otroligt jobbigt för Lucas Simonsson att se avsnittet. Han berättar även att ångesten har återkommit flertal gånger efter inspelningen av programmet. 

– Detta har bitit mig i röven, jag mådde dåligt under min semester och tänkte 'juste den skiten kommer också sändas'.

Lucas Simonsson kände stor oro för hur tittarna skulle reagera på hans medverkan. 

– Jag var rädd för att folk skulle tycka att jag är en mesig person. 

Efter att ha öppnat upp om sina känslor och upplevelser i samband med Förrädarna hoppas Lucas Simonsson att tittarna kan ha förståelse för hans medverkan i programmet. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!