Therese Lindgren har sålt sin lägenhet.
Therese Lindgren har sålt sin lägenhet. - Foto: Emma-Sofia Olsson/SvD/TT/Stella Pictures

Den svindlande summan – så mycket sålde Therese Lindgren sin lägenhet för

Under söndagen lade Therese Lindgren ut en video på sin youtubekanal där hon berättade att hennes lägenhet nu var såld. Här är det svindlande slutpriset på lägenheten.


Under söndagen lade Therese Lindgren, 36, ut en video på sin youtubekanal där hon berättade att senaste månaden varit väldigt hektiskt för henne och fästmannen Anders Vestlund, 36.

Therese Lindgren har haft en hektisk månad 

Paret har tidigare i år köpt en villa, något som Nyheter24 skrivit mer om. Men nu har paret även lyckats sälja sin egen lägenhet.

– Den senaste månaden har det varit så mycket med allt det här med att vi har köpt hus. Det är ju en process med besiktningar, att man ska träffa mäklare och gå på visning, säger Therese i sin youtubevideo och fortsätter:

– Och sen när vi väl hade köpt huset så började jobbet med att sälja vår lägenhet, hitta mäklare, styla lägenheten, fota lägenheten, visningar, budgivning och skriva papper. Allting är för övrigt klart, så nu har vi sålt vår lägenhet.

Så mycket sålde Therese Lindgren sin lägenhet för

Therese och Anders lägenhet var en fyrarumslägenhet i centrala Stockholm med balkong. Och av slutpriset att döma har paret gjort en kanonaffär. Lägenheten ska enligt Hemnet ha sålts för 8 750 000 kronor, vilket är 600 000 kronor mer än utgångspriset.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!