Därför ser Lasse Holm så ung ut. Bildkälla: NORA LOREK / TT
Därför ser Lasse Holm så ung ut. Bildkälla: NORA LOREK / TT - Foto: NORA LOREK / TT

Hemligheten avslöjad: Därför ser 79-årige Lasse Holm så ung ut

Lasse Holm, en populär svensk låtskrivare men även känd för sitt karismatiska yttre. Nu berättar han sanningen bakom det unga utseendet.


Lasse Holm, 79, är en svensk låtskrivare, pianist och sångare. Han har skrivit några av Sveriges mest älskade dansbandslåtar. Kända låtar som Kikki Danielssons Bra vibrationer, Arvingarnas Eloise och Carolas Främling. Ja, flera verk minst sagt och listan kan göras lång. 

Men han är inte bara känd för sitt låtskrivande och musikaliska verk. Han är även en man med mycket glädje och och fin utstrålning. Är det någon som ser ung ut för sin ålder så är han ett strålande exemplar. 

Nu berättar han hemligheten i Framgångspodden. 

Lasse Holm gästade Allsång på Skansen i somras 2023. Bildkälla: Stella Pictures

Hemligheten bakom Lasse Holms utseende 

Den 9 december fyller Lasse Holm 80 år, något man inte kan tro baserat på hans utseende. Nu berättar han om sin magiska metod. Lasse Holm gästade Framgångspodden tillsammans med Alexander Pärleros, 38, i en intervju där han får frågan. 

— Jag har nog aldrig sätt så fräsch ut för sin ålder. Kan du gå in på någon anledning till att ditt liv har gjort att du mår bättre både psykiskt och fysiskt? frågar Alexander Pärleros. 

— Det viktigaste är humor, min fru är skitrolig jag tror jag skrattar och gapflabbar minst fem gånger i veckan. Hon är väldigt speciell. Men för mig är hon så jävla skön.

Han är ett utmärkt exemplar på att "Ett gott skratt förlänger livet". 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!