Theo Wahlgren
Theo Wahlgren tvingades åka till sjukhuset. - Foto: Stella Pictures

Theo Wahlgren akut till sjukhus – Pernilla tvingades avbryta "Efter fem"

Det var under tisdagen som Pernilla Wahlgren snabbt tvingades avboka sin medverkan i Efter fem då hon fick ett samtal om att yngsta sonen Theo Wahlgren åkt in akut på sjukhus.


Det var under tisdagen som Pernilla Wahlgren tillsammans med sitt "Hybrisgäng" skulle gästa Tilde de Paula Eby i Efter fem. Detta då det i veckan avslöjades att gänget ska åka på en ny turné. 

Men Pernilla Wahlgren tvingades avbryta allt och snabbt bege sig till sjukhuset. Detta då sonen Theo Wahlgren åkt in akut till sjukhuset på grund av en avvikelse på hjärtat.

Pernilla Wahlgren: "Han hade avvikelser på hjärtat"

Under onsdagmorgonen skrev Pernilla ut om den läskiga händelsen på sin Instagram. 

"I dag blev jag tvungen att avbryta mitt i en stor fotografering och snabbt avboka min medverkan i "Efter fem" då min Theo ringde mig från vårdcentralen och hade gjort EKG som visade avvikelser på hjärta. Vi blev såklart oroliga, då läkaren på vårdcentralen tog detta på allvar, och bad oss att åka direkt till Karolinska för vidare undersökning, skriver hon i inlägget. 

"Vi blev kvar där hela kvällen, och det gjordes ytterligare ett EKG som visade på avvikelse även där, så då togs det fler prover och vi fick invänta hjärtspecialist. De trodde att det ev kunde vara hjärtmuskelinflammation. Men efter flera timmars väntan fick vi det oerhört lättade beskedet att det inte var det sista , utan antagligen en ”naturlig” avvikelse som tydligen kan förekomma på unga idrottande killars hjärtan i synnerhet. Jag är EVIGT tacksam att vi kunde få åka hem med detta positiva besked i bagaget…!", 

Nu stöttas hon i kommentarsfältet av nära och kära. 

Bauer kommenterade på Pernilla Wahlgrens bild. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Även Christian Bauer kommenterade fint och skrev att han var lättad över att Pernilla och Theo fick komma hem. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!