Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren fick avbryta både fotografering och inspelning. - Foto: pernillawahlgren/Instagram

Vaccinbråk efter att Theo Wahlgren åkte in akut på sjukhuset

Det var under tisdagskvällen som Pernilla Wahlgren tvingades åka akut in till sjukhuset då hennes son Theo Wahlgren drabbats av avvikelser på hjärtat.


Det var under tisdagen som Pernilla Wahlgren tillsammans med sitt "Hybrisgäng" skulle gästa Tilde de Paula Eby i Efter fem. Detta då det i veckan avslöjades att gänget ska åka på en ny turné. 

Gänget skämtade om att Pernilla som vanligt var sen och att hon generellt har svårt att passa tider, likt fler i Wahlgren/Ingrosso-familjen. Men denna gång hade hon sannerligen belägg för att inte dyka upp.

Pernilla Wahlgren tvingades nämligen att avbryta allt och snabbt bege sig till sjukhuset. Detta då sonen Theo Wahlgren åkt in akut till sjukhuset på grund av en avvikelse på hjärtat.

På sin Instagram skrev hon under natten ut ett meddelande till sina följare att hon inte avvek från Efter fem på grund av "divafasoner". 

Theo Wahlgren blev inlagd på sjukhus. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

"Så till alla er som trodde att jag inte gjorde mitt ”Hybris-gäng” sällskap i går hos Tilde på ”Efter Fem” pga nonchalans eller ”Diva-fasoner” som någon skrev - så vet ni nu anledningen. 
Ens barn kommer alltid först. Oavsett", skrev hon.

Vaccinbråk i Pernilla Wahlgrens kommentarsfält

I kommentarsfältet haglar nu kärlek in från alla håll och kanter. De flesta skriver stöttande ord till Pernilla och familjen, men det finns även en skara som började argumentera med varandra. 

Några följare delades nämligen upp i två läger. Och de bråkade om ingenting mindre än coronavaccin. 

Pernilla Wahlgrens kommentarsfält. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram


Det hela har nu eskalerat till en lång tråd med människor från landets alla håll och kanter som argumenterar för och mot vaccin. 

Pernilla Wahlgren har inte svarat på någon av kommentarer.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!