Hanna Hedlund
Hanna Hedlund fick sitt livs chock... - Foto: Pontus Lundahl/TT Bild, Stella Pictures.

Hanna Hedlund attackerad av råtta: "Trodde det var en hund"

Hanna Hedlund fick sitt livs chock när hon öppnade sitt städskåp – och klippet på råttan som hoppade ut skrämmer nu slag på hennes vänner och följare. "Jag trodde det var en hund", skriver skådespelaren Katrin Sundberg i Hannas kommentarsfält.


Hanna Hedlund, 48, har fullt upp i livet. Tillsammans med Ola Forssmed, Kim Sulocki och Måns Nathanaelson så utgör hon i vanlig ordning ensemblen åt Pernilla Wahlgren

Pernillas långkörare "Pernilla Wahlgren har hybris" har blivit en jättesuccé, och nästa år så tar Pernilla och gänget an sig den nya showen "Happy Ending".

Utöver karriären så rullar även privatlivet på för Hanna Hedlund. Nyligen intervjuades hon av Aftonbladet, och hon avslöjade då att hon har en ny kärlek. 

Vad mannen heter ville hon inte avslöja, men däremot berättade Hanna vad hennes nya pojkvän jobbar med. Han är kiropraktor och verkar jobba inom sportvärlden.

Hanna och den hemliga pojkvännen träffades när hon var ute på turné. Deras blickar möttes och de pratade lite. Sen hände inget mer. 

Så, tre månader senare så fick Hanna ett meddelande från mannen, som hon berättar är från Kristianstad.

Hanna var lite ringrostig efter att ha varit i en relation så många år, men efter lite kärleksråd från bästa vännerna Pernilla Wahlgren och Jessica Wahlgren så gick Hanna på kaffedejt med den man som idag är hennes pojkvän.

Men allt går tyvärr inte som på räls för Hanna...

Hanna Hedlund är nykär och har flow...Bildkälla: Stella Pictures.

Hanna Hedlund attackerad av råtta 

På Instagram berättar nämligen Hanna nu om en riktig mardröm som utspelade sig i hennes hem.

Precis som Pernilla och flera andra kändisar så bor Hanna i det idylliska området Lidingö – men trots att det kanske ger sken av att vara väldigt tryggt där så kan ju små faror ruva lite varstans...

På Instagram delade Hanna med sig av ett klipp på en stor råtta som hoppade ut ur en stor Ikea-kasse. Hanna berättar att råttan hade bajsat och kissat i hennes tvättstuga, och flyttat in i hennes städskåp.

"Vi blev lika rädda bägge två när vi möttes i städskåpet imorse", skriver Hanna.

I kommentarsfältet är Hannas följare minst sagt skärrade av vad de fått se.

TV4-profilen Anna Lindmarker, även hon bosatt på Lidingö, är orolig över att råttan ska hitta hem till henne.

"Neeeej! Du sa väl åt den att ABSOLUT INTE komma ner till mig?!?!?!", skriver Lindmarker.

"Men fy fan vilken bjässe!!!!", kommenterade Hannas granne Pernilla Wahlgren chockat, och även skådespelaren Katrin Sundberg blev något oroad av vad hon såg.

"Jag trodde det var en hund", skrev Sundberg.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!