Felicia Book
Anna Books dotter Felicia Book har sadlat om helt – här är allt om hennes liv idag! - Foto: Leif R Jansson/TT Bild, Facebook

Felicia Book har sadlat om helt – det gör hon idag

Anna Books dotter Felicia Book växte upp i rampljuset, och har varit med i både Farmen VIP och Fångarna på fortet. Men nu har Felicia lämnat kändisvärlden bakom sig, och satsar helt och fullt på sitt nya jobb.


När Anna Book var 15 år så träffade hon den då 16-årige Mehmet Yurdagul. Året var 1985 och Anna och Mehmet blev ett par. Den 30 juli 1991 föddes deras dotter Felicia. 

I en intervju med Expressen berättade Anna om sin ex-man Mehmets fina sidor.

"Han var väldigt romantisk och jag har sparat alla dikter, teckningar och brev", sa hon då.

Anna Book 1986. Bildkälla: Rolf Hamilton/TT Bild 

Anna Book och Mehmet Yurdagul gjorde slut

När Anna gästade Bathina Philipssons podcast Bathinas skilda möten så berättade hon om varför relationen senare tog slut.

– Jag var väldigt ensam i den relationen de sista sju åren och jag grät på hallgolvet när han gick, jag minns det som att det var igår faktiskt, men jag kunde andas och det var så skönt. Så var inte rädd för att gå om du inte mår bra, man ska bara stanna i en relation om man bär varandra, sa Anna Book i podden.

Mehmet bor idag i Stockholm och är 54 år gammal. 

Anna Book och Roberto Toledano gifte sig 2001

Efter att relationen mellan Anna och Mehmet tog slut så träffade Anna senare sin nuvarande make Roberto Toledano

Roberto och Anna Book 1998. Bildkälla: Erhan Güner/TT Bild

De träffades 1998 och gifte sig 2001. Anna och Roberto har även två barn ihop – sonen Antonio och dottern Vanessa.

Roberto och Anna gifter sig i Gustav Adolfskyrkan i Stockholm den 30 juni 2001. Längst fram lilla Felicia! Bildkälla: Jack Mikrut/TT Bild

26 år efter den första dejten är kärleken mellan Anna och Roberto fortfarande lika stark.

"Jag är så innerligt lycklig och tacksam – du och jag genom livet", skrev Anna till en bildserie på henne och Roberto i fjol.

Anna Book slog igenom med dängan "ABC" som tonåring, och är i princip uppväxt i rampljuset. Även Annas dotter Felicia har tidigare varit ett vant premiärlejon. Som liten var hon ofta med mamma Anna på biopremiärerer, Melodifestivalen-fester eller andra roliga tillställningar.

Anna Book och Felicia på Mello-fest år 2005. Bildkälla: Leif R Jansson/TT Bild

Anna Book och Felicia år 2010. Bildkälla: Maja Suslin/TT Bild
Roberto Toledano, Anna Book och Felicia på Mello. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Felicia Book med i Fångarna på Fortet och Farmen VIP

Utöver det så har Felicia varit med i flera olika underhållningsprogram. Tillsammans med mamma Anna så deltog hon bland annat i Fångarna på Fortet år 2017. 

Då vankades det familjekamp, och Anna, Roberto och Felicia skulle tävla mot Dr Alban och dennes familj. Men tävlingen gick inte bra. Anna misslyckades med ett uppdrag, och som straff skulle dottern Felicia mumifieras. Till Annas stora förtvivlan så lindades Felicia in i bandage.

Anna började storgråta.

– Jag tycker jättesynd om henne, sa Anna Book i Fångarna på fortet.

Felicia Book år 2015. Bildkälla: Stella Pictures.

Men trots att det inte gick så bra i Fångarna på fortet så testade Felicia två år senare på reality igen. Då skulle hon vara med i Farmen VIP. Men en otäck olycka kom att sätta stopp för hennes medverkan – efter bara två dagar blev hon hämtad med ambulans. 

I en intervju med Aftonbladet så berättade Felicia om olyckan, som hon råkade ut för när hon tillsammans med rapparen Dogge Doggelito skulle hämta virke. De skulle transporteras med häst och vagn.

– När vi skulle vända på ängen så sa jag till Dogge: "Tänk nu på att ta ut svängen ordentligt": Sedan vet jag inte riktigt vad som hände för plötsligt gör hästen en tvärvändning och börjar skena. Vagnen går sönder och välter över mitt ben, sa Felicia till Aftonbladet.

Det gör Felicia Book idag

Felicia har ett förflutet som bloggare, och har varit makeup-artist på både Kicks och Sephora. Hon har även jobbat på en tandläkarklinik som marknadschef. Men nu har Felicia lämnat det livet bakom sig för en helt annan karriär.

Nu kan Nyheter24 nämligen avslöja att Felicia Book, som nu har hunnit fylla 32 år, har valt en annan – lite mer smakrik – väg i livet!

Felicia Book idag. Bildkälla: Facebook

Anna, Roberto, Felicia och Antonio bor ute i Sigtuna, och det är där Felicias nya jobb ligger. 

Sedan juli 2021 så jobbar hon nämligen på den italienska restaurangen Cicciotto. Enligt restaurangens hemsida så serverar de napolitansk pizza, pasta och chark.

På restaurangens Instagram är Felicia väldigt aktiv och har delat med sig av en inblick i hur dagarna på restaurangen kan se ut. Bland annat får vi se hur Felicia häller upp bubbel och öl, pyntar restaurangen, provsmakar deras berömda pasta och är engagerad i tävlingar där gästerna bland annat har fått gissa vilken parmesanost som är störst.

På TikTok har Felicia också bjudit på uppdateringar från livet på restaurangen, och att döma av videoklippen så är det ett sammansvetsat gäng som jobbar på restaurangen. 

Felicia Book jobbar på en italiensk restaurang i Sigtuna. Bildkälla: Instagram/cicciottosigtuna
Felicia Book och en kollega fixar drinkar en fredagskväll på restaurangen. Bildkälla: Instagram/cicciottosigtuna
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!