Toppkirurgen spanar in svenska stjärnor

"Hon har gamla ögon och stora porer".


Dr Sam Hamra, professor i plastikkirurgi, har rest ända från Texas i USA för att medverka i Beauty Through Science-kongressen, Skandinaviens största läkarstämma för plastikkirurger i Stockholm. För femte året i rad arrangeras kongressen av Akademikliniken.

Här tar man upp det mesta inom plastikkirurgi, allt från de senaste trenderna till de framsteg man har gjort.

Nyheter24 var på plats och fick en exklusiv intervju med dr Hamra och passade även på att visa bilder på svenska kändisar. Frågan var: Vilka ingrepp har de gjort och vad anser du att de bör fixa i framtiden?

Blondinbella

– Hon har en hög panna som man skulle kunna sänka. Håret ska hon inte ha uppsatt på det där viset. Hennes nästipp är ganska bred. Man skulle kunna smalna av den genom att dra in näsvingarna.

Carola

– Det ser ut som att hon tagit lite botox för ungefär tre månader sedan, det ser väldigt smakfullt ut och passar henne. Hennes näsa är fin. Näsan är den del på kroppen som visar hur gammal man är.

Charlotte Perelli

– Hon har gamla ögon och stora porer. Jag skulle gissa att hon är i 42-årsåldern. Jag tror att hon redan har gjort ett lyft därav det höga hårfästet, det kommer hon att få problem med senare. När hon lyfter sig nästa gång kommer det inte att se bra ut.

Jimmie Åkesson

– Jag skulle inte göra något med hans ansikte men däremot skulle jag ta bort hans dubbelhaka.

Kenza

– Hon ska inte göra någonting förrän hon bli äldre. Hon ser perfekt ut nu. Är hon modell eller skådis?

Kissie

– Hennes look är säkert rolig för stunden men om några år, säg fem år, kommer den att vara helt omodern.

Laleh

– Jag skulle inte göra någonting på henne, hon är för ung.

Lars Leijonborg

– Det skulle inte gå att göra något med hans utseende, det skulle vara för uppenbart och därmed förstöra hans karriär som politiker.

Linda Rosing

– Det syns att hon är i 50-årsåldern. 34 år? Aldrig! Om man tittar på hennes näsa, haka, ja allt, så ser man att hon inte kan vara 34 år.

Drottning Silvia

– Hennes hals är inte bra gjord. Det är synd att de inte gjorde ett bättre jobb med den för den ser inte bra ut. De har försökt att göra det väldigt diskret men det ser som sagt inte bra ut, avslutar doktor Sam Hamra för Nyheter24.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

2 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.