Kläderna tjejer hatar (på killar!)

Vad är sommarens stora big no-no för killar? Och vad är så hett att vi tjejer slutar andas? Vi lät Sveriges coolaste blogerskor avgöra.


Katrin Zytomierska, bloggerska på Finest.se

Fulast: Nagellack

Hetast: Snygga fötter i sandaler

Klara Svensson, bloggerska och chefredaktör på Pause.se

Fulast: Superskinny jeans med blöjhäng och nitbälte. Tänk Melody Club. Spetsiga skor. Vuxna män. Det är obehagligt. Jag tycker att det är lite bögigt med accessoarer på killar. Men spiken i kistan är nog läderhalsbandet. Varför? Joe Labero.

Hetast: T-shirt. Jag går igång på snygga tishor. Det ALLRA snyggast är om äldre snubbar vågar bära t-shirts med lite "ungdomliga" tryck och bli sådär Dr. House-heta. Mer sånt. Mer gubbe i tonårströja.

Lisen Sundberg, skönhetsredaktör på Chic

Fulast: Det värsta jag vet är stora bälten och identitetslösa fot-beklädnader. Jag undviker gärna att kalla det för skor. Det finns naturligtvis undantag; men svarta eller ljusblå gymnasikskor med bullig seriefigurs-sula, eller konstigt blanka loafers i skinn som ser lite “bränt” ut (modedetalj) får mig att vilja ta åksjukepiller direkt.

Hetast: För en kille är det löjligt lätt att addera sexappeal bara genom att välja en riktigt bra parfym. Med rätt doft (unik för honom, gärna speciell och lite udda) kan en kille komma undan med ganska mycket. Kanske inte ett par icke-skor, men åtminstone ett lite bredare bälte.

Margret Atladottir, chefredaktör på Nöjesguiden

Fulast: Tight, V-ringad t-shirt. En fulhetsklassiker. Den säger otroligt mycket om en person. Att den är en riktig jävla bonnig fjant till exempel.

Hetaste: Kostym. En man som inte äger en svindyr, klassisk mörk märkeskostym är ingen riktig man. Får dåndimpen av kostymklädda karlar!

Anine Bing, modell och bloggerska på Nyheter24.se

Hetast: Sexigast tycker jag att killar är i slitna jeans och en bommuls t-shirt eller tröja.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!