Än har man inte bestämt om Ushers styvsons kropp ska hållas vid liv med maskiner.
1 av 2
Än har man inte bestämt om Ushers styvsons kropp ska hållas vid liv med maskiner. - Foto: Wagner Az / Stella pictures
Styvsonen satt i en gummiring när en jetski körde på honom.
2 av 2
Styvsonen satt i en gummiring när en jetski körde på honom. - Foto: Nuevo Laredo / Scanpix

Ushers styvson hjärndöd

Ushers 11-åriga styvson har fått diagnosen hjärndöd efter en olycka som skedde förra veckan då han blev påkörd av en jetski.


GEORGIA. Det är ännu inte bestämt om man ska hålla honom vid liv via maskiner, rapporterar TMZ.

Ushers före detta fru, Tameka Foster, har inte lämnat sin son Kyle Glovers sjukhussäng sedan hon kom dit i ett chartrat plan Usher beställde åt henne efter att olyckan skett.

Det var på fredagen Kyle fick en smäll mot huvudet av en förbipasserande jet ski när han åkte i en gummiring i Lake Lanier.

Usher kom till sjukhuset på söndagen.

Just nu pågår en rekonstruktion av hur de två föremålen på vattnet befann sig i relation till varandra när olyckan skedde. Efter det kommer beslut fattas om åtal ska väckas eller inte mot personen som körde jetski.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.