Woo girls har alltid roligast.
Woo girls har alltid roligast.

Sadistiska vakter, woo girls, affärsmän – här är nattklubbens profiler

Har du någonsin befunnit dig på krogen – då har du garanterat träffat på dem. Här är nattklubbens alla profiler.


Tjejgänget som inte vill hänga med några andra än varandra (ändå har de sminkat upp sig till tänderna)

Alla vet vi vilka de är, hell, jag har till och med tillhört klicken. Tjejerna som spenderar tre timmar innan utgång med att styla sig, kör en längre tjej-förfest med massor av vin, för hög musik och en och annan cigarett. Detta för att sedan dra ut på krogen i jakt på uppmärksamhet, drinkar och bekräftelse, men som slutar upp med att – enbart ha hängt med varandra under exakt hela kvällen. 

Den slibbige i hörnet

Han står i hörnet, han har tight skjorta, hål i öronen och för mycket parfym. Står han inte i hörnet hittar du honom på dansgolvet. Ironiskt nog ser man honom aldrig dricka någonting. 

Gaykillen

Garanterat roligast att festa med. Välklädd, välvårdad, inte för full och alltid superpepp. 

De två nördarna 

Dessa är kanske inte de mest rutinerade festprissarna på stället. Med röd pikétröja och jeansen från 9:e klass står de med en öl och blickar ut över krogsavannen. Det ironiska är att: om dessa två skulle våga ta kontakt med andra människor skulle folk snabbt upptäcka att de är riktigt kalas. 

De sadistiska vakterna som försöker spela Gud

Du har superroligt, dunkat i dig ett par glas vin och ska just till att hålla ett tal för ditt sällskaps bord då du plötsligt känner en knack på axeln. Tydligen är du för full och stör de andra gästerna. När du blickar ut över de andra borden är samtalen i full gång, och inte så många har märkt av din närvaro. "Ursäkta men jag har inte hunnit dricka så myck...", *bam* Next thing you know så har två vakter manglat dig, släpat dig och kastat ut dig med näsan före. 

Ibland misstänker jag att många vakter är ute efter att förstöra din kväll. 

De rödkindade affärsmännen med drinkbord

Ishinkar, helrör och ölmagar. Efter en bättre middag ute har dessa bestämt sig för att köra "all in". Till sitt drinkfyllda bord välkomnar de snygga tjejer och jagar bort snygga killar. 

Den speedade bartendern med tatueringar och Dany Saucedo-frisyr (kort på sidorna långt på mitten)

Han rör sig blixtsnabbt, lutar sig fram och tar din beställning utan att visa ett enda ansiktsuttryck. Häller upp ett glas som är fyllt med 90 procent is, kastar upp två flaskor, häller i två procent sprit, kastar i fem stycken limeklyftor och haffar ditt kort. 

"Woooo girls" – motsatsen till tidigare nämnda tjejgänget. Skriker alltid woooo innan varje drink 

Denna typ av tjej är tillsammans med gaykillen roligast på stället. Alltid peppad, tackar ja till allt och har SUPERROLIGT. Småstadstjejer är ofta woo girls. De svåra lite mer allvarliga tjejerna som minglar runt med ett glas bubbel avundas "the woooo girl" då de innerst inne också vill ha sådär kul. I stället pratar de lite skit om henne och påstår att hon skämmer ut sig. 

De äldre morsorna som är "ute och "skakar loss"

Mammorna som vågar sig ut för lite dans och drinkar. Krogen delas här upp i två delar. De som kollar snett på "de lite äldre" och tänker – "är inte ni för gamla för att vara här"? Och de som kollar snett men tänker "kul att de också kan gå ut och ha roligt". 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!