Svinet, bekräftelsejunkien och fegisen – här är de olika otrohetstyperna

Man brukar säga att det är en viss typ av människa som helt enkelt inte kan hålla sig från att vara otrogen. Enligt Nyheter24:s Gabriella Bark finns det flera.


Trygghetsnarkomanen

Är du en trygghetsnarkoman som "är med någon bara för att vara med någon"? Visst, du gillar din partner men, määh, struttar någon roligare/snyggare/bättre fram så kliver du väl på det tåget? 

Känner du så – gör slut direkt.

Fegisen: "Öh... det var dåligt mellan oss ett tag, sen bara hände det"

Tyvärr. Det finns inga goda belägg för att vara otrogen. Det spelar ingen roll om WW2 utspelar sig varje dag i ert vardagsrum plus att ni bor på olika kontinenter. Stick to your shit eller avsluta förhållandet. 

Bekräftelsejunkien: "Jag har ett enormt bekräftelsebehov"

Detta var ju ett av Måns Zelmerlöws briljanta argument till varför han är notoriskt otrogen mot sina flickvänner. Måns är ett praktexempel på de fiskmåsar som känner att de måste ligga sig till självuppfyllande. Har man varit programledare för ett utav Sveriges största program (Allsång på Skansen) har man ju kanske fått sin beskärda del av uppmärksamhet kan man tycka? 

Har du denna typ av bekräftelsebehov kommer ingen rumpa i världen att få dig att må bra – sök hjälp direkt. 

Festraggarn

Personen som går på allt med könsorgan och puls så fort den får lite alkohol i sig. Bespara dig terapin. Gör i stället såhär: vet du om att du lätt släpper lös ditt monster mellan benen så fort du får i dig en drink? – för guds skull: DRICK INTE.

Alternativ: Metallblöja med lås. 

Svinet

En av parterna vill göra slut men vet inte på vilket sätt – så personen löser problemet med att, just det, vara otrogen. 

Gör som vanligt folk och säg att du vill satsa på karriären eller planerar att bli skogsmunk, men sitt ned and take it like a warrior. 

Den trasiga 

Du har själv blivit bedragen och är rädd för att bli sårad, så du gör samma sak mot din nuvarande partner. 

Läser du raden ovan tillräckligt många gånger kommer du snart att inse att det är amöbanivå på den typen av otrohet. Vet du hur ont det gör vill du väl inte göra samma sak mot någon du älskar? Idioti i dess renaste form.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!