Ännu obekräftade bilder på brottsplatsen i närheten av nattklubben i West Hollywood där tre av Chris Browns gäster blev skjutna.
Ännu obekräftade bilder på brottsplatsen i närheten av nattklubben i West Hollywood där tre av Chris Browns gäster blev skjutna. - Foto: Instagram/Malacklee/AP

Skottlossning och personer skadade på Chris Browns förfest

Chris Brown höll en förfest inför kvällens VMA-gala när skottlossning plötsligt utbröt. Tre personer fördes senare till sjukhus, en av dem skivbolagsbossen Suge Knight.


HOLLYWOOD. Sångaren Chris Browns kändistäta förfest inför kvällens MTV Video Music Awards slutade i blodigt kaos.

Det var under natten till söndag, amerikansk tid, som festligheterna inne på nattklubben 10AK i West Hollywood fick ett abrupt slut.

Tre personer skottskadade

Tre personer ska ha skottskadats. Enligt TMZ ska skivbolagsbossen Suge Knight, ska ha blivit skjuten tre gånger inne på klubben. Minst fyra skott ska totalt ha avlossats.

De skadade fördes till Cedars Sinai sjukhuset i staden, skriver Mirror. Knights tillstånd är enligt TMZ kritiskt och han ska opereras. Chris Brown, 25, klarade sig oskadd, om än måttligt upprörd.

Kastar sig på golvet

I en kort filmsekvens som Mirror publicerade under söndagen ser man hur förskräckta festdeltagare i panik tar skydd på golvet samtidigt som någon skriker "get down", "ta skydd". 

Festen avbröts så fort polis anlände till nattklubben. Gästerna fick då lämna den med händerna över huvudet medan polis väntade med dragna vapen utanför.

/
/
VMA
/
MTV
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

2 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

3 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.