Samir berättar att han hade valt att kasta ut Saga. Men Saga i sin tur säger att hon skulle kunna tänka sig att dejta Samir.
1 av 2
Samir berättar att han hade valt att kasta ut Saga. Men Saga i sin tur säger att hon skulle kunna tänka sig att dejta Samir.
2 av 2

Samir Badran – "Jag skulle kasta ut Saga från Paradise Hotel"

Samir Badran berättar att han hade valt att kasta ut Saga från Paradise Hotel. Men Saga i sin tur säger att hon skulle kunna tänka sig att dejta Samir.


Här är årets Paradise Hotel-deltagare

Har du dålig koll på årets deltagare?Kolla upp dem här.

Samir Badran är utan tvekan en av de mest färgstarka personer som någonsin deltagit i tittarsuccén Paradise Hotel

Efter programmet har Samir bland annat medverkat i olika teveprogram, spelat in en låt tillsammans med Viktor Frisk samt arbetat med sin egen Youtubekanal SOS Samir. Nu är han även tillbaka i rutan som backstage-programledare för Studio Paradise, där han rapporterar från bakom kulisserna borta i paradiset.

Pratar om årets säsong

Samir var nyligen och gästade Studio Paradise där han tillsammans med Rebecca Stella, Salvatore Scappini och Natalie Andersson diskuterade den nya säsongen. De frågade då bland annat Samir om vad han anser om årets deltagare.

 – Det är bättre hus men inte så jävla sköna deltagare, dock snygga killar. Fick jag stå med någon skulle jag välja Kristian Täljeblad då han är så jävla skön. Han är en kung. Kanske lite slibbig i början men vem bryr sig. 

"Jag skulle slänga ut Saga"

På frågan om vem Samir hade velat slänga ut ur huset kom ett tillsynes oväntat svar. 

 – Jag hade slängt ut Saga. Direkt alltså. Hon tror att hon är världens snyggaste och att alla killar vill ha henne och det stör mig som fan. Hon tycker att hon är snygg, killarna tycker att hon är snygg, om jag tycker att hon är snygg? Faktiskt inte. Oj, fan vad taskig jag är. Förlåt. 

"Egentligen vill jag bara ha Samir"

Men Saga i sin tur känner inte samma agg not Samir – tvärtom. I en öppenhjärtlig intervju med Expressen avslöjar nämligen Saga att hon och Samir har haft sex med varandra och att hon absolut skulle kunna tänka sig att dejta honom.

– Egentligen vill jag bara ha Samir. Han är så fin. Jag skulle inte vara blyg för att börja träffa honom. Jag är väl inte kär, men jag skulle absolut kunna tänka mig att dejta honom.

Se klippet från Studio Paradise här (Klippet med Samir kommer efter sista reklamen). 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

2 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

3 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.