Kristian Täljeblad.
Kristian Täljeblad.

"Jag googlade mig själv, kastade ut datorn genom fönstret och gömde mig under sängen"

Varje fredag frågar Nyheter24 en utvald kändis en rad olika frågor för att ta reda på det där lilla extra ingen riktigt vet, ibland inte ens de själva. Denna vecka har vi snackat med den sprallige Kristian Täljeblad från Paradise Hotel.


Vadvill du att det ska stå på din gravsten?

– Jag skulle vilja att det stod något älskvärt och vackert. Något som visar att man betytt något för människor. Kanske nått i stil med ”douchebag”.

Närär du lyckligast?

– När jag och bandet står på scen och rockar till en skön dänga. Den lyckan avtar dock ganska snabbt när jag tittar upp och ser att det står 3 st i publiken varav en av dem lyssnar på sin walkman.

Vemär ditt frikort?

–  Alltså helt ärligt tror inte jag har något. Jag får kämpa för allt och ingenting.

Vemär den mest kända personen i din telefonbok?

–  Samir Badran JR. Jag har fått strikta order om att använda numret ungefär två ggr per år. Jag har en gång kvar .

Omdet skulle spelas en låt varje gång du kliver in i ett rum, vilkenskulle du välja?

– ”Var ska vi sova i natt” med Brinkenstjärna, haha! Fatta ballt att komma in i ett rum med en riktigt otydlig skåning i bakgrunden som ingen förstår någonting utav!


 Hurgör man dig riktigt arg?

– Alltså jag blir ju inte arg så lätt, men testa att gömma bort något riktigt onödigt som jag är helt övertygad om att jag behöver. Jag brukar kunna bli arg över sånt som andra tycker är helt oväsentligt. Eller kanske när jag behöver upprepa mig flera tusen gånger.

Hurvill du dö?

– I famnen på den jag älskar. Det hade varit fint.

Vilkenkroppsdel förknippar andra dig med?

– Kan jag inte få säga organ? Det finns ingen kroppsdel att förknippa mig med, bara ett stort, bultande hjärta!

Enhelt ologisk fobi du har?

– Jag blir i bland asrädd för getingar och bin. Jag kommer ofta på mig att tänka vilken jäkla onödig rädsla det är egentligen.

Vadär ditt gift?

– Tror det måste vara datorn. Är det inte Dota 2 så är det att luskolla facebook och andra sidor. Det bästa med det är dock att jag får bemöta mina underbara älskade medmänniskor som stöttar mig i det jag gör. Men jag har en tendens att sitta framför skärmen stora delar av dagen.

Hurofta googlar du dig själv?

– Inte så ofta. Jag gjorde det en gång, och det slutade med att jag hamnade mitt i en tråd på flashback som handlade om mig. Jag läste ett par sidor innan jag drog ctrl,alt + delete, kastade sedan ut datorn och gömde mig under sängen! Sen dess har jag inte googlat mig så mycket, förutom när jag vill veta vilka dumheter Expressen har skrivit.

Vadär det första du skulle göra om du vore osynlig?

– Springa naken på stan, slå folk på käften, gömma mig i massa olika omklädningsrum, göra inbrott hos Eric, jämföra biceps med Smail, stirra Kian djupt in i ögonen och äta middag med Calle. Sen kanske man skulle prova på nått ömsesidigt samlag med någon. Fatta chocken! 

Vadär det mest förödmjukande du har gjort?

– Kanske när jag skrev ett fyra sidors långt brev till Olearys en gång när de vägrade släppa in mig på krogen när jag var 18 bast och var för full för att få komma in. På något sätt försökte jag vinkla det som att det var deras fel, när jag egentligen bara borde ha gått hem. Jag insåg först efteråt hur pinsamt det var. Det hänger säkert i något fikarum.

Vilkenuppfinning saknar du?

– Den här frågan är enkel. En tidsförlängare. Jag kommer lätt kampa utanför butiken som börjar sälja en sådan mojäng. 24 timmar är för lite för en dag!

Vilkenhistorisk person skulle du helst bli inlåst i en källare med?

Sokrates. Jag hade kunnat sitta stilla och tyst bara lyssnat på honom i år och dagar innan jag skulle bli less.

Omdu gjorde en OS-satsning, vilken gren skulle du välja?

– När Dota 2 blir en OS-sport kommer jag lätt satsa där! Tills dess väljer jag nog att dra med mig PH-gänget och bild ett nytt svenskt elitlag i curling.

Omdu var en hamburgare - vilken typ av burgare skulle du vara?

– En riktigt stor och dominant hamburgare. En tripplecheese från Max, den sänker du inte så lätt!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.