Det tycker vi är hett...
Det tycker vi är hett...

8 anledningar till varför kvinnor gillar bad boys

Hur man än vrider och vänder på det så kommer kvinnor alltid att välja den köttiga, sviniga bad boyen framför den snälla, spinkiga nörden. Nyheter24:s Gabriella Bark berättar varför.


1. De får oss att känna oss som kvinnor

En kille som sitter och pratar om köttets påverkan på miljön och växthuseffekten får inga trosor att åka av. Ordet " klimatförändring" får det inte direkt att "rycka i livmodern".

Däremot: En djurisk blick, vidgade pupiller samt ett spontant, stadigt handgrepp runt midjan. Ett bett i läppen på det och det är bara att slänga upp henne på axeln och gå hem.


2. De sätter på dig

Det finns inte en kvinna i världen som inte håller med mig på denna punkt. Vi är känslosamma hormonstinna varelser som mer än gärna sitter och och pratar känslor, men ibland vill vi helt enkelt bara bli rejält påsatta.

Tjejer gillar dominanta killar som inte mesar för mycket.

3. Den osexiga dieten

Hälsomedvetna nördar kan aldrig laga en helt vanlig middag, utan det måste alltid vara massa havtorn och grejer i. Spenatknyten med "who the fuck really like this crap anyway?". När man som tjej är mindre kinkig i maten än killen, då är det på riktigt avtändande.

Grottmannens ensamma köttklubba talar sitt tydliga språk.

4. Den kralliga kroppshyddan

Om vi fortfarande befann oss i grottorna och det kom in en fullvuxen 400 kilos grizzlybjörn med siktet inställt på att käka upp både avkomman och mig – hur har du då tänk försvara oss med de där sparrisarmarna? Du behöver inte vara en uppblåst ballong – mer funktionellt tränad.Muskler är inte bara estetiskt snyggt, det invaggar även oss kvinnor i en känsla av att du kan kasta, lyfta och skydda.

Hur snäll du än är så kommer vi alltid att vilja vakna upp med händerna runt en rygg buckligare än en nykraschad Ferrari.

5. Doften

Ok, jag säger inte att man ska gå omkring och stinka svett. Men en liten os av testosteron har ju ingen kvinna dött av. Chilla med alla konstiga, fräna dofter. Tillbringar du en stor del av din vakna tid framför datorn inne på Flashback och miljöforum? – Byt kläder varje dag då du annars luktar instängd nörd.

6. Pondusen

Att vara bra på någonting ger pondus – pondus i sin tur ger en så kallad trosnyckel. Tittar vi på exempelvis Zlatan eller Alexander "The Mauler" Gustafsson så ser vi direkt att de båda bär på nyckelknippor.

Sammanbiten, pondusfylld, grym på det du gör, ignorant och lite smått otrevlig = trosnyckel.

Snäll, finns alltid där, omtänksam, förstående, lyhörd = friendzoned.


7. Det "djupa snacket"

Du som tjej vaknar upp som en lavafylld ko. Allt du vill är att gnälla, gråten bubblar i halsen och PMS-batteriet är minst sagt fulladdat.

Nörden: Analyserar ditt beteende, bearbetar det, lyssnar och hackar sönder det du säger till aminosyror som han sedan tolkar. Han kommer sedan fram till att du borde jobba med ditt dåliga självförtroende, rannsaka dig själv och kanske, ibland kunna erkänna att du har fel.

Han hittar med andra ord fler fel än du.

The Bad Boy: Sätter dig i knät, tittar dig i ögonen, nickar förstående och stryker dig i håret. När du till slut känner att du fått ur dig allt och kastar dig i armarna på honom lyfter han upp dig och bär in dig i sovrummet.

8. Efter att ha läst en kontroversiell krönika

The Bad Boy: Går vidare med sin dag.

Nörden: Går in och gnäller i kommentarsfältet.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

3 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.