Här är Sveriges 10 sexigaste fotbollsspelare

Från MMA till hockey. Varje vecka kommer Nyheter24:s Gabriella Bark att utse de 10 absolut sexigaste (och osexigaste) svenska idrottsmännen inom sin sport. Nu är det dags för ingenting mindre än – fotboll.


Simon Thern (Malmö FF)

Multitalang som är babyface med inslag av beast. Som en perfekt sockerkaka där sött möter salt. Jag har svårt för småländska, men som tur är pratar man ju inte så mycket i fotboll.

Den enda som kommer undan med att gå från en rivalklubb till en annan.

Nackdelar:

1. Ofta skadad.

2. Är haffad av en lika vacker tjej...



Stefan Karlsson (Djurgården)

Det är någonting med Stefan Karlsson som inte riktigt går att sätta fingret på. Han ser ilsken men snäll ut. Det vilar även en anda av Jax i "Sons Of Anarchy" över honom. Fin högerfot. Har bidragit med många snygga inlägg från kanten som resulterat i mål.

Tom Pettersson (Oud-Heverlee Leuven)

Bollskicklig back. Tom såg lite ut som ett barn fram tills för ett par år sedan då han plötsligt blommade ut och förvandlades till värsta hunken?

Erik Johansson (Malmö FF)

Malmö FF fortsätter att leverera. Fotbollsvärldens Johnny Depp är både en duktig spelare och ligger för tillfället på gränsen till landslaget.

Alexander Faltsetas (Djurgården)

"Jag spelar mycket på adrenalin och kämpar tills jag spyr", sa Faltsetas i en intervju på Djurgårdens officiella hemsida. En riktig kämpe på planen och en tillsynes fin kille utanför.

Sebastian Larsson (Sunderland)

Avverkat Nike som sponsor, haft ett svenskt affischnamn för Pepsi samt varit ansikte för Brothers. Larssons isblå ögon kvalar minst sagt in på sexigaste-listan.

Martin Olsson (Norwich)

Anfallsglad ytterback med sug i blicken. Har en enäggsbror som ser likadan ut.

Skulle ju inte banga en dubbeldate...

Robert Åhman Persson (Örebro)

Spelade troget i AIK och är fortfarande älskad av supportrarna, trots byte till Örebro. Alla gillar vi trogna, lojala spelare som krigar för sitt lag – vilket det än är.

Albin Ekdal (Cagliari)

Sveriges hetaste mittfältare. Älskad av alla. Given i landslaget.

Kevin Walker (Gif Sundsvall)

Behöver jag verkligen säga någonting om Walker? Kan sjunga och är nu klar för Djurgården.

Zlatan.

Är Zlatan.

Och osexigaste

Stefan Batan.

Var först klar för AIK: Ändrade sig då i sista sekund för att skriva på för Djurgården. Några år efter att han representerat Djurgården skrev han på för Hammarby. Har tidigare sagt att han hejar på Djurgården. Nu säger han att han är Hammarbyare.

Not so loyal. Not so sexy...

Sharbel Touma

Touma spelade i Djurgården i fem år när klubben åkte ur allsvenskan 1999. Han gick då över till inga mindre än rivalen AIK. Några år senare värvades han tillbaka av Djurgården. Under en comeback på Stadion hånades han av de egna supportrarna.

Not. So. Sexy.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

idag 05:58
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.