Se se KLOCKRENA imitationerna.
Se se KLOCKRENA imitationerna. - Foto: Collage

Gillar du Paradise Hotel? Då kommer du att älska det här!

Det här är så likt att det blir läskigt.


Det är när man har tråkigt man blir kreativ. I alla fall om man tittar på Louise Nordahl.

Tillsammans med texten "För lite att göra en fredagkväll" laddade Louise under fredagen upp en video på facebook där hennes följare fick se henne imitera deltagarna från Paradise Hotel.

Imitationerna är minst sagt sjuka och när hon imiterar deltagaren Ylva Fogel blir det nästan lite läskigt. Klippet har i skrivande stund setts av över en halv miljon människor och fått över 25 000 "likes".

Se videon här: 


– Jag satt och tittade på Paradise Hotel med min mamma och lillebror, så började jag imitera deltagarna på skoj och min bror sa: "du måste lägga ut det där", berättar Louise Nordahl för Nyheter24. 

Reaktionerna har varit överväldigande:

– Jag är chockad över allt positivt som skrivits sedan jag lade ut videon, det eskalerade totalt. 

Jag pratade med Smail nyss och han tyckte att vi absolut skulle skriva om det här. 

– Är det sant? Haha men hälsa och tacka!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.