Vad stör du dig på?
Vad stör du dig på?

8 iPhonebeteenden vi innerligt hatar

Alla har en iPhone, typ, men vissa har även ett iPhonebeteende som är allt annat än okej.


1. Den försvinnande sms-bubblan

Du har skrivit ett viktigt sms till en kompis/crush. Du sitter sedan förväntansfull och stirrar in i skärmen då en bubbla plötsligt dyker upp i hörnet, vilket är ett tecken på att din polare satt igång att svara. Rätt var det är så försvinner bubblan, och syns aldrig mer av igen. Inget svar kommer det heller.

Hur kan man utsätta någon för det här? Har du satt igång att svara så kan du ju inte lägga ned mitt i messet? Fy skäms på de som gör detta. 

Bildkälla.

2. De som behåller plasten på

När du köper din iPhone kommer den med ett litet plasthölje på skärmen. Det finns en viss typ av vedervärdig människa som väljer att behålla detta plasthölje på fram tills dess att det faller av alternativt vittrar sönder.

Bildkälla.

3. Den trasiga "handsfreen"

När folk har en handsfree som inte fungerar. Den brusar och glappar. Och hur mycket man än försöker övertala personen i fråga att det är deras junk som inte fungerar – så skyller de på dig och "din dåliga mottagning".

4. De som skickar för många emojis

Ja, de går att använda sig av för många emojis. Använd dem i stället med kärlek och välj väl. När hela sms:et är fyllt av gubbar som sticker ut tungan, rosa hjärtan och blommor så blir det mer ett störningsmoment än ett fint sms. 

Bildkälla.

5. De som har ett beroende

Okej, nu tänker nog alla att de kvalar in här. Men det är skillnad på beroende och beroende. Det finns det typen av människa som faktiskt inte går att umgås med då de är så besatta i sin mobil. Blicken lyfts knappt från displayen och när den väl gör det snackar vi knappa hundradelar. 

Bildkälla.

6. De som tar upp sin iPhone under biobesök

Jag ska fatta mig kort – ta inte upp din iPhone under ett biobesök. Det förstör hela filmupplevelsen för alla runt om dig och man sugs ut från filmens värld till den bittra verkligheten. 

Bildkälla.

7. När någon fortsätter att bläddra

Du ska visa en bild för en bekant/vän. Personen tittar på bilden, OCH BÖRJAR SEDAN TITTA PÅ RESTEN AV DINA BILDER?!

ALLTSÅ VA?!? Jag skulle på riktigt kunna smocka till personer som utför denna hemska handling? 

Jag ville att du skulle se en bild – inte alla. 

Bildkälla. 

8. Den krossade displayen

De som går omkring med en krossad display – i månader. Det kan liknas vid att se en misshandlad människa som inte får vård. 

Bildkälla.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.