1 av 4
Här "hämtar" Paow Saga från Smail.
2 av 4
Här "hämtar" Paow Saga från Smail.
Saga har ett utav årets starkast lysande stjärnor i Paradise Hotel.
3 av 4
Saga har ett utav årets starkast lysande stjärnor i Paradise Hotel.
Här tillsammans med Eric Hagberg.
4 av 4
Här tillsammans med Eric Hagberg.

Saga om natten med Paow: "Det är inte direkt första gången jag ligger med en tjej"

Nyheter24 tog ett snack med Saga Scott om sex, kärlek och hur det upplevs när man som tjej har sex med flera.


Saga Scott är en av årets starkast lysande stjärnor i tittarsuccén Paradise Hotel. Från att hon klev in på hotellet i Mexico har hon med sin charmiga skånska och dramatiska personlighet underhållit publiken avsnitt efter avsnitt. Saga har även bytt partner några gånger, vilket minst sagt skapat kaos inne i paradiset.

Nyheter24 tog ett snack med Saga om kärlek, sex och natten med Paulina "Paow" Danielsson.

Under en "Pandoras Ask" fick du frågan om hur många du egentligen hade legat med på Paradise. Blev du ledsen?

– Ja, där inne blev jag det då det var personligt, säger hon till Nyheter24.

Vad har du fått för reaktion av publiken angående att du haft sex mer flera?

– Det har varit blandat. Jag gjorde det ganska klart redan från början att jag inte var där på någon jävla solsemester utan för att ha extremt kul, säger hon och fortsätter:

– När jag träffar folk ute är det i princip bara positiva reaktioner. På nätet är det naturligtvis blandat och folk skriver "hur kan hon göra sådär" och så vidare.

Tar du åt dig någon gång?

– Om det är personligt och det är någon i min närhet som blir ledsen. Då tar jag åt mig. Annars nej. Man blir känslomässigt iskall efter ett tag. 

I gårdagens avsnitt hade du och Paulina "Paow" Danielsson lite "rajtan tajtan". Hur mycket har du experimenterat med tjejer?

– Det är ju inte direkt första gången jag ligger med en tjej. Jag är ju bisexuell. Eller ja, man kan säga att jag inte vill sätta mig i något fack, men jag är öppen för förslag, haha!

– När jag var liten hade jag extremt mycket överskottsenergi, var överallt och ingenstans hela tiden så min mamma visste knappt vart hon skulle göra av mig. Hon sa att de funderade på att kolla upp mig, men de struntade i det just för att slippa få reda på någonting som skulle placera mig i ett fack. Jag tycker man kan skita i att placera in folk i fack hela tiden, huvudsaken är väl att du är en bra människa?

Har du blivit kär i en tjej?

– Jag har aldrig träffat en tjej jag blivit kär i. Jag har blivit attraherad men aldrig kär. 

Det finns många tjejer där ute som trakasseras på grund av att de legat med vad som anses som "många partners", samt tjejer som helt enkelt inte vågar ta för sig när det kommer till sex. Har du något du skulle vilja säga till dem?

– Håll inte tillbaka. Vi lever bara en gång och då ska man få ut så mycket som möjligt av det. Strunta i vad andra tycker, var stolt över dig själv och bara kör!

Vad skulle du ge för råd till 18-åriga Saga?

– Ta skolan på allvar, var snäll mot din föräldrar och gå på geografilektionerna. 

Fortsätt som du gör Saga! Vi håller på dig!

– Haha tack. Ha det fint!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

2 timmar sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

2 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.