Nyheter24 pratade med Michelle Iderborn.
Nyheter24 pratade med Michelle Iderborn.

PH-Michelle om stödet från Samir: "Känns skönt att få lite backup"

Michelle Iderborn ger respons på stödet hon fick av Samir Badran efter påhoppen i Paradise Hotel.


Det var under veckans avsnitt av Paradise Hotel som deltagaren Michelle Iderborn hade en tuff tid inne i paradiset. Iderborn upplevde att hon blev utstött av de andra deltagarna och miste vänner hon hade stått nära innan. Men en person som minst sagt stod upp för Michelle på utsidan – det var den före detta PH-deltagaren Samir Badran

Hur var det egentligen att plötsligt bli utstött?

– Tiden i Paradise Hotel kändes allt väldigt jobbigt, Att nästan alla gick emot mig från en dag till en annan – for no reason. Tycker själv inte jag hade gjort något fel, så sa det bara "baam", sen hade jag förlorat både Eric Hagberg och Ylva Fogel som hade stått mig väldigt nära där inne. Kände typ att jag inte ville vara kvar där inne, säger Michelle till Nyheter24.

Har du någon kontakt med deltagarna i dag?

– Ja jag har kontakt med många, mer eller mindre. Har nog bäst kontakt med Evelina Szigeti, Freddie Johansson, Ylva Fogel och Paulina "Paow" Danielsson. Det var ju lite från dag till dag där inne vilka man tyckte om och inte, det svängde verkligen som fan. Just nu där inne gillade jag Smail Alihodzic och Freddie mest, och minst Eric och Paow.

Varför tror du ofta att det är många som går på en i program som Paradise?

– Ja tror folk måste ha ett "offer", och de bara blev jag eftersom jag inte orkade hålla på att bråka med folk. Egentligen borde jag kanske stått upp mer för mig själv där inne. Men jag var så trött på alla då och ville bara hem.  Så ja orkade inte riktigt göra någonting utan lät dem snacka skit.

Samir Badran gick ut i ett facebookmeddelande och försvarade dig. Hur känns det?

– Jag såg faktiskt Samirs status i går morse och blev otroligt glad när jag såg den. Jag diggar Samir och tycker han är asskön. Så kändes skönt att få lite "backup" av en person som också medverkat i Paradise Hotel och vet hur det är att vara där. 

/
/
/
TV3
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!