1 av 2
Skenet kan bedra på tinder.
2 av 2
Skenet kan bedra på tinder. - Foto: gotinder.com

7 saker alla vill veta innan de träffar sitt Tinderragg – men inte vågar fråga om

Alla flitiga Tinderraggare där ute har någon gång känt att de vill ställa sitt ragg mot väggen med en rak fråga - men inte vågat. Nyheter24:s Gabriella listar de saker du helst vill veta innan du träffar ditt Tinderragg.


1. Är du massmördare?

I ärlighetens namn – de flesta i dag är ju knäppisar. Man måste ju i alla fall fråga...

2. Hur lång är du?

Om du som tjej skriver med en kille som ser ut att vara 1.93 blir du ju halvbesviken när han dyker upp och är tre äpplen hög. Man trodde man skulle möta Channing Tatum, så kommer dvärgen i Jackass traskandes med en ros i bröstfickan.

Carpe Diem...

3. Har du "lite att ta i" så att säga?

Använder du dig av bilder från Thailandssemestern 2007 där du legat magsjuk i två veckor, samtidigt som du i dag kan liknas vid en fullvuxen blåval? Bespara både dig och ditt Tinderagg denna chockerande upptäckt. Är du glad i muffins – ha bilder där det syns.

4. Utrustningen

Som tjej är det rena rama lotteriet när du träffar killar. I en drömvärld skulle det finnas ett "rut-system" där killen i fråga skulle kunna kryssa i vilken kategori han tillhör när det kommer till... ja, ni vet.

5. "Vad exakt är det du gör?"

Är du en nolla utan varken jobb eller utbildning, eller har du dubbel examen från KTH/Handels och tjänar en miljon per år. Enkel fråga – enkelt svar.

6. S&M

Att komma hem till ett ett tillsynes reko Tinderragg för att sedan hitta personen hängandes i kedjor, klädd i ingenting annat än en lädermask samt med en gagball i munnen kan för många uppfattas som obehagligt. Vore skönt om man kunde få detta snacket överstökat direkt.

7. Nykteristen

Är du nykterist, vegan eller någonting annat läskigt kan det också vara värt att nämna innan du träffar ditt Tinderragg. Att gå omkring leta efter ställen som serverar kaktusdryck vid 23.15 kan vara lite utav en moodkiller.

8. Sektledaren

"Scientologerna blev min räddning. Jag blev fri, lycklig och fick tillhöra någonting".

"Haha låter trevligt och alldeles förträffligt... jag ska bara... gå iväg på toaletten (och aldrig mer komma tillbaka)". Konstiga sekter är aldrig ett plus.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.