1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Gunilla Persson om Puma Swede: "Porr är satans verk"

Gunilla Persson berättar i sin intervju om den kalla relationen till de andra husfruarna, samt om sin syn på Puma Swede.


Gunilla Persson är tillsammans med Maria Montazami det starkaste namnet i 2014 års upplaga av "Svenska Hollywoodfruar". Under programmets gång har Gunilla lagt både en och två grodor samt skapat sig en minst sagt stel relation med resterande husfruar. Bland annat har hon inte mycket till övers för den svenska porrstjärnan Puma Swede

Gaybladet.se pratade nyligen med Gunilla i en intervju, som Nyheter24 nu kan återpublicera, om varför hon "tycker synd" om Puma.

Gunilla, du har skakat om Sverige rejält. Berätta för oss, vad har du för teknik?

– Jag har ingen teknik alls, jag är bara den jag är. Till skillnad från andra så tänker jag inte innan jag behöver säga något. Jag är ganska spontan och vältalig. Det ser jag som en begåvning.

Hur är din relation till de andra Hollywoodfruarna i dag?

– Relationen till de andra är iskall. Däremot har jag slutit fred med Maria Montazami. Man kan säga att vi har en bra relation med varandra, berättar hon för Gaybladet. 

– Vi umgås inte mycket men när vi träffas så är hon en god vän. Maria har visat att hon kan stå upp för mig när det behövs.

Så hur är det med Britt? Är relationen bättre?

– På vilket sätt skulle den vara bättre? Vi kommer inte ha någon relation om hon inte går ner på sina knän och ber om ursäkt. Sen vad gäller Åsa… Hon är med i Hollywoodfruar eftersom hon behövs som provokatör. Hon är inhyrd för att mucka gräl med mig.

Du har även hamnat i bråk med porrskådisen Puma Swede. Är det porren som stör dig eller hennes personlighet?

– Jag stör mig på allting som hon gör och representerar. Porr är något djävulskt, det är satans verk! Det har jag sagt tidigare. Jag är tusen procent emot pornografi och prostitution. Det är något som både Gud och Jesus fördömer totalt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

3 timmar sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

3 timmar sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...