Zara gör det igen.
1 av 4
Zara gör det igen.
Hon skriver ett inlägg om klankandet på feminism.
2 av 4
Hon skriver ett inlägg om klankandet på feminism.
3 av 4
Inlägget.
4 av 4
Inlägget.

Zara Larsson: "Det är fucking inte jämställt"

I sin blogg kommenterar Zara Larsson en debattartikel på Nyheter24 där skribenten menar att feminismen har gått för långt.


Zara Larssons blogg fortsätter minst sagt att leverera. 

Denna gång tar Zara upp de kommentarer hon får från killar under sina inlägg om feminism. Hon berättar också att hon nyligen läst en debattartikel skriven av en ung kille som pratar om att feminism gått för långt.

"Blir ledsen i ögat när jag läser kränkta ciskommentarer från killar under mina posts om feminism på Twitter. Läste en krönika (debattartikel reds anm.)  av en kille som tycker ”feminismen har gått för långt” och var tvungen att ventilera mig lite. Jag blir upprörd när jag ser hur hatiska många blir gentemot feminism. Det gör ont i mitt hjärta", skriver sångerskan i bloggen.

"Det är fucking inte jämställt"

Hon fortsätter med att ta upp vad feminism innebär och att det är en lång väg kvar att vandra för feminism. 

"Lemme make few things clear – feminism är inte lika med jämställdhet, feminism är ett verktyg som används för att få ett jämställt samhälle. Idag är vita män överrepresenterade i samhället och det är fakta. Det är fucking inte jämställt. Kan folk fatta det? Jag blir ledsen, på riktigt. Jag blir ledsen för att folk inte förstår."

Läs inlägget i sin helhet här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!