Snart kommer världens äckligaste film

Regissören lovar att det blir "100 % politiskt inkorrekt" – och för oss som har sett de tidigare filmerna så fattar vi nog hur illa det kommer att bli...


År 2010 släpptes den första Human Centipede-filmen. Galenpannor som syr ihop människor till en enda lång tusinfoting visade sig vara en riktig succé hos publiken, och den 22 maj är det dags för den tredje "Human Centipede"-filmen om den mänskliga tusenfotingen.

"Politiskt inkorrekt"

Det blir ett "kärt" återseende av Dieter Laser som i den första filmen spelade en läskig läkare. Dessutom får han sällskap av Laurence R. Harvey från den andra filmen, och det nya tillskottet Eric Roberts.

– Filmen är 100 % politiskt inkorrekt, säger regissören Tom Six till Entertainment Weekly.

Syr ihop i fångar

"Human Centipede part 3" utspelar sig i fängelsemiljö. Fängelsechefen och hans högra hand kommer på en – i deras ögon – helt briljant idé. För att få pli på alla stökiga fångar så ska de helt enkelt sys ihop till en megalång och 500 man stark tusinfoting.

Myyyyyyys.

Så här såg trailern ut till den första filmen år 2010:


Och i uppföljaren lärde vi känna den här läskiga gubben:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett någon Human Centipede-film?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

igår 17:04
Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.

Persson Giolito lämnar Netflixproduktion

igår 16:38
Författaren Malin Persson Giolito väljer att ta bort sitt namn från Netflix spänningsserie "I dina händer" – som baseras på hennes bästsäljande bok med samma titel, skriver Dagens Nyheter.

Såpainspelning på toppmöte

igår 16:18
Statsminister Ulf Kristersson (M) och hans kollegor får chans att bli tv-kändisar när franska tv-komedin "Parlement" tar fram kamerorna under veckans EU-toppmöte.

SVT-tittarna försvarar Bianca Ingrosso: "Får mig att må illa"

igår 16:09
I "Carina Bergfeldt" berättade Bianca Ingrosso öppenhjärtigt om hur hon var nära att gå in i väggen – något som väckt en hel del reaktioner i sociala medier.