Samir Badran blev en av de mest kända profilerna från förra årets Paradise Hotel.
1 av 2
Samir Badran blev en av de mest kända profilerna från förra årets Paradise Hotel. - Foto: STELLA PICTURES / Robert Eklund
Paow (bilden) vann förra årets "Paradise Hotel" tillsammans med Eric Hagberg.
2 av 2
Paow (bilden) vann förra årets "Paradise Hotel" tillsammans med Eric Hagberg. - Foto: STELLA PICTURES / Robert Eklund

Är det fler som söker till Paradise Hotel än till Lärarhögskolan?

Livet i "Paradise Hotel" lockar.


Förra året blev det ett j*kla liv när det avslöjade att fler människor sökte till "Paradise Hotel" än till Lärarhögskolan. Hela 11 000 Paradise Hotel-sugna sökte till programmet år 2014 – och till lärarutbildningarna sökte 10 198 människor.

Och det ser ut att bli samma visa i år igen – nu skriver nämligen Svt.se att det är samma tryck på ansökningarna till Paradise Hotel som i fjol.

Paulina "Paow" Danielsson vann "Paradise Hotel" förra året, och hon om någon förstår lockelsen med dokusåpan.

"Tackar inte nej till fest"

– Från början handlar det om att folk vill bli kända. Inga ungdomar i 20-årsåldern tackar nej till fest, bad, sol och snygga människor. Livet man lever efteråt är också väldigt kul, säger Paow till Svt.se.

Nytt för i år är dessutom programmet "Paradise hotel – Förspelet" där vi följa med i castingprocessen. Det börjas sändas i TV3 den 11 maj.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du sugen på att vara med i Paradise Hotel?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".