1 av 3
- Foto: Stella Pictures / Youtube
2 av 3
- Foto: Stella Pictures
3 av 3
- Foto: Stella Pictures

Günther brutalsågar Zara Larsson: "En av många fjortisbrudar"

Går till attack mot 17-åringen på Facebook.


Zara Larsson, 17, är mer i ropet än någonsin. Något som Mats Söderlund, 47, mer känd under artistnamnet Günther, inte verkar nöjd med.

Sångaren, med låtar som Ding Dong Song och Tutti Frutti Summer Love i sin samling, är upprörd över Zara Larssons uttryckta besvikelse mot Bråvallafestivalen. ”Att denna tjej får löpsedlar varje dag är för mig en gåta", skriver han bland annat på Facebook, enligt Aftonbladet.


Bildkälla: Youtube

Det var i en intervju med Dagens Nyheter som den 17-åriga stjärnan pratade om bland annat affischer.

– Helt ärligt är jag rätt besviken. Är jag ens med på Bråvalla, det känns inte så? Jag har sett flera festivalaffischer och jag står inte med på någon. De gick ut med mitt namn rätt sent, även om jag har varit bokad länge. Dessutom ska jag spela tidigt på eftermiddagen, som såklart inte är lika coolt som att spela senare. Det är konstigt, det matchar inte riktigt?

Även genusfrågan berördes.

– Jag fattar inte riktigt det här med huvudakter. Hur bestäms det? Jag hoppas verkligen att festivalen har något genustänk. Personligen tycker jag att det är mycket roligare att kolla på någon brud, än killar som alltid är överrepresenterade.

Detta har fått Günther att lacka ur.

"Att denna tjej får löpsedlar varje dag är för mig en gåta. Det finns nog en anledning varför du inte står överst och störst i festivalens marknadsföring och varför du kör på eftermiddagen, tex för att du inte drar publik som vissa andra. Du är en av många fjortisbrudar som är världsberömda i Stockholm och som hypas maximalt men som inte kommer med hits utan endast en massa tjafs", skriver han på Facebook, enligt Aftonbladet.

Han fortsätter:

"Kom igen om 10 år och tyck en massa då har du erfarenhet och perspektiv på livet, dvs om du fortfarande är kvar i "musikindustrin" för som du vet så kommer det ständigt nya tonårstjejer som musikindustrin vill ha som gullegrisar".


Bildkälla: Stella Pictures

Det är oklart om Zara Larsson svarat på attacken. Under fredagsmorgonen twittrade hon "Jag är ingen kändis, jag är en stjärna", men det är väl aningen oklart om det är ett svar.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Du vet vad!
Tack för din röst!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.