Bianca fick hjälpa mamsen.
1 av 2
Bianca fick hjälpa mamsen. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
Hon bloggar på Finest.
2 av 2
Hon bloggar på Finest. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Pernilla Wahlgren dyngrak efter utekväll – fick hjälp av dottern

Pernilla fick hjälp att spy i toaletten.


Likt många kändisar driver Pernilla Wahlgren en podcast. Det gör hon tillsammans med vännen Sofia Wistam. Återkommande i podcasten är att Sofia ringer upp någon som får berätta någonting pinsamt om Pernilla.

Denna gång ringde de upp Pernillas dotter, bloggerskan Bianca Ingrosso, 20. Bianca valde då att berätta om en utekväll där Pernilla blivit något överförfriskad, skriver Expressen.

– Hon är ganska lättpåverkad och blir tipsy på ett glas vin typ. När jag väl sitter i den där taxin så är hon dyngrak. Alltså hon är så full och sitter och pratar högt med taxichauffören och får typ inte fram ett ord.

Hjälpte henne att spy i toaletten

Väl hemma hjälpte Bianca Pernilla ur från taxin och sedan att att spy i toaletten. Men Pernilla förklarar händelsen med att hon helt enkelt inte tål sprit.

– Jag låter som en alkoholistmorsa. Men jag ÄR lättpåverkad. Och jag tål ju inte sprit så jag dricker aldrig det för jag mår så himla dåligt och spyr, och jag tror att jag hade druckit någon eller flera drinkar den kvällen, säger Pernilla.

Händelsen finns även på film då Bianca smygfilmade Pernilla i taxin hem.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du råkat dricka någon drink för mycket?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.