Zara Berättar om tatueringen.
1 av 4
Zara Berättar om tatueringen.
Det blev två delfiner.
2 av 4
Det blev två delfiner.
Den fantastiska resan.
3 av 4
Den fantastiska resan.
4 av 4

Zara Larsson: "Det blir min nästa tatuering"

Zara Larsson diskuterar bakgrunden till sin nya tatuering, lögner och att få kön pressade mot sig.


I det senaste avsnittet av podden "Den fantastiska resan" pratar Zara Larsson och Noel om Zaras nya tatuering, varför de ljuger och det här med att man som tjej ibland drar till med att vara lesbisk, bara för att slippa bli terroriserad av killar.

Zara berättar bland annat att hennes första tatuering inte var helt planerad. Sångerskan är nämligen på resa i Turkiet där Zara och en vän fick ett infall efter en utekväll.

– Jag var inte helt nykter när jag gjorde den. Det är två små delfiner vid vaden. Så efter en vild utekväll gick jag och Olivia vi in till en tatuerare och ba "We want dolphins". Och han ba "ok, let's go".

Planerar att göra en till

Zara berättar även att delfinerna egentligen inte var hennes första val av tatuering.

– Jag ska fortfarande göra den tatuering jag alltid velat ha, som ska sitta under bröstet men lite på sidan. Där vill jag ha ett "equality-täcken" i rött bläck. Ganska tjockt.

"Jag ljög om att jag var lesbisk"

Noel och Zara kommer sedan in på det här med lögner och varför de faktiskt ljuger.

– Jag ljuger så jävla mycket på fyllan. Jag ljuger loss. Jag är inte elak eller någonting men jag går omkring och ljuger. Här om kvällen var jag exempelvis från Colombia och när folk frågade om jag kunde spanska gick jag bara omkring och sa de enda två ord jag kan på spanska, säger Zara och fortsätter:

– Och här i Turkiet exempelvis så är inte killarna så blyga direkt. Så när de frågar "Do you have a boyfriend" brukar jag svara "No, I have a girldfriend". Det är så sjukt att om du verkligen inte vill ha någon som trycker sitt könsorgan mot dig så måste du antingen säga "jag gillar inte killar" eller "jag har en pojkvän som redan äger mig". Det är så sjukt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du ljugit för att slippa bli raggad på?
Tack för din röst!