Han har fått nog av sitt eget mobilberoende.
1 av 2
Han har fått nog av sitt eget mobilberoende. - Foto: Collage: Facebook / TT
Han slutar med smartphone.
2 av 2
Han slutar med smartphone. - Foto: TT

Nu loggar Schyffert ut – har fått nog av nätet

Henrik Schyffert berättar om vad som fick honom att kasta bort smartphonen. En händelse som många nog känner igen sig i.


Nu är det slut med smartphone för Henrik Schyffert. Komikern berättar i ett inlägg på Facebook att han håller på att dra ner på surfandet rejält.

För att göra det enklare att undvika har han skaffat sig en ny mobil, men som snarare fungerar som en gammal. Den är helt utan internetuppkoppling, appar och andra funktioner som vi har vant oss vid.

I inlägget skriver han att han kom på sig själv med att ta upp mobilen för att kolla vad det är för väder i stället för att bara se sig omkring. Det var droppen.

Om sin nya telefon skriver han: "Den kan ringa och den kan skicka sms och INGET ANNAT! Resten får jag ta på laptopen hemma. Jag är nu två dagar in i avvänjningen och det är skitsvårt…"

Kanske något att testa?

Läs hela inlägget här:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du för mycket i mobilen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

1 timme sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.