Mos svarar Zara.
Mos svarar Zara.

PH-hunkens kaxiga hälsning till Zara Larsson är det roligaste vi sett

Paradise Hotel-deltagaren Robin "Mos" Andersson tog tidigare i veckan emot en känga från sångerskan Zara Larsson. Nu har han svarat.


Robin "Mos" Andersson har nyligen släppt en låt som gjort succé på Spotify. Låten grundar sig i att Mos under ett avsnitt skulle sjunga med i 50 Cents succé-låt "In da club". Deltagaren hade lite problem med texten och sjöng i stället en egen variant.

Låten har redan hamnat på Sptifys 10:e placering. Den har därmed klättrat förbi Justin Biebers megahit "What do you mean" samt Zara Larssons "Never forget you".

Zara är inte imponerad

Men Zara var inte imponerad av Paradise Hotel-deltagarens nya låt. På sin Twitter skrev hon under veckan ut ett inlägg där hon beskrev exakt hur hon känner kring deltagarnas houselåtar.

[removed][removed]

Zara tvingades ta emot mängder hat av Mos-fans, vilket gjorde att deltagaren gick ut med ett meddelande där han uppmanade sina följare till att sluta hata på Zara.

Nu har alltså Mos med glimten i ögat svarat i en ny video. Se den ovan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Mos eller Zara?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kritikerna om Rushdies bok: Rörande och rolig

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

1 timme sedan
Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

1 timme sedan
Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

1 timme sedan
Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.