Nya trenden: Injicera fillers i ögonen för att se bakis ut

Att injicera filler för att få påsar under ögonen – eller sminka sig "bakis" är den nya trenden som fler och fler hoppar på.


Har du vaknat efter en hård festkväll med gårdagens smink och svullna ögon? Har du sedan kämpat framför spegeln i timmar med concealer för att dölja de deppiga påsarna?

Vi vet, det kan ha hänt oss också. Men tydligen har du gjort det helt i onödan. För nu är nämligen "bakisögon" en trend – kvinnor antingen opererar sig eller sminkar sig för att uppnå looken, skriver The Sun.

Trenden – som härstammar från Korea – heter aegyo sal, vilket kan översättas till "charmigt fett".

De som är riktigt dedikerade går så långt att de injicerar fillers precis under nedre fransraden. Hängivna aegyo sal-fans hävdar att looken får deras ögonparti att se yngre ut och att ögonen får en "naturlig gnista".

Den här tjejen har injicerat filler precis under nedre fransraden för att uppnå looken.

Den som inte vill gå så långt som att dra till skönhetskliniken kan fuska fram trenden genom att sudda en mörkare ögonskuga under ögonen.

Den här tjejen provade att sminka fram trenden – och hon verkar inte toknöjd.

Eller så skippar du bara sminket dagen efter...

Se fler som testat trenden i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Coolt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.