Khloe Kardashian avslöjar sina heta fantasier.
1 av 5
Khloe Kardashian avslöjar sina heta fantasier.
Khloe är ett fan av diskbänken.
2 av 5
Khloe är ett fan av diskbänken. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
I bilen.
3 av 5
I bilen. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Och i privatjets.
4 av 5
Och i privatjets. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Hon föredrar även att det är folk utanför.
5 av 5
Hon föredrar även att det är folk utanför. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Khloe Kardashian avslöjar sina favoritställen att ha sex på: "Det ska vara folk utanför"

Khloe Kardashian rankar sina top tre favoritställen att ha sex på, och diskbänken är en av dem...


Khloe Kardashian avslöjade nyligen i en talkshow att hon och exet Lamar Odom spelar in en sexvideo. Men nu väljer stjärnan att avslöja ännu några sexhemligheter på sin app, nämligen hennes favoritställen att ha sex på, och det är ingenting för blyga.

Khloe skriver dock att hon inte gillar alltför sjuka saker, men gillar mest variationen för att krydda till det lite extra, skriver Complex.

"Diskbänken är sexig, men kall"

Khoes först nämnda favoritställe är diskbänken. Man är hemma och kan vara bekväm samtidigt som det är lite spännande. Hon tillägger sedan att hon även gillar att ha sex i en bil som är påväg någonstans.

– Att gå ned på mig i en bil är dock "a waste of time" då jag verkligen inte kommer att komma. Känner du för att göra det så visst, men mest för att det är spännande.

Medlem i 10 000 meters klubben

Stjärnans absoluta favoritställe att ha sex på är – i ett privatjet. Hon berättar att hon en gång hade sex inne på toaletten – medan andra passagerare satt utanför.

– När jag hade sex inne på toaletten på ett flygplan satt det passagerare utanför, men det gjorde det bara mer spännande. De visste vad som pågick där inne för när vi sedan kom ut frågade de "om jag haft kul där inne".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

2 timmar sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.