Katie Price.
Katie Price. - Foto: Stella Pictures

Mamma och dotter plastikopererar sig tillsammans – vill se likadana ut

Georgina och Kayla har råd med operationerna tack vare Kaylas sugar daddy.


Georgia Clarke var en vanlig fyrabarnsmamma som inte brydde sig särskilt mycket om sitt utseende innan hon en dag fick syn på Katie Price, också känd som Jordan, i en tidning.

Hon fastnade helt för hennes utseende och började följa allt vad glamourmodellen gjorde. Hennes dotter Kayla, då tio år gammal, började dela mammans intresse.

Tillsammans pratade de om att göra operationer för att kunna se ut precis som sin idol.

– När jag var elva år gammal sa jag till mamma att jag ville ha en bröstoperation precis som Katie Price, berättar Kayla för Mirror.


Bildkälla: Faksimil/Youtube

Jordan:


Bildkälla: Stella Pictures

Georgia erkände att hon också ville ha en bröstoperation.

Men det hela började med små förändringar som lösögonfransar och hårförlängningar. När Kayla var 17 år hoppade hon av college för att kunna börja arbeta som strippa och tjäna in pengar som hon och hennes mamma skulle kunna operera sig för, skriver Mirror.

När hon arbetat som strippa ett tag hörde en man i femtioårsåldern av sig och ville bli Kaylas "sugar daddy", han ville alltså betala henne för att hon skulle umgås med honom.


Bildkälla: Faksimil/Facebook

Pengarna använde Kayla till hennes och mammans bröstoperationer. De har lagt drygt 700 000 kronor på sitt utseende, skriver Mirror.

Men det finns fortfarande operationer att göra, Georgia vill göra ännu en bröstoperation och Kayla vill operera näsan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

1 timme sedan
Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.