1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Zara Larsson om sjuka efterfesten: "Det var seriöst tjejer som satt och..."

Zara Larsson berättar om när hon var på superstjärnan The Weekends efterfest i Los Angeles.


Zara Larsson befinner sig i skrivande stund i Los Angeles dit hon åkt för att jobba med musiken. Men då Los Angeles är lite utav ett kändismecka har Zara stött på både en och annan kändis. Senast berättade hon om när hon festade med Justin Bieber, som bjöd ut sångerskan och hennes sällskap efter att ha sprungit på dem inne på en restaurang.

– Efter att jag träffat Justin Bieber, vem ska jag nu bli starstruck av?, sa hon då.

Men nog skulle Zara få känna på mer pirr i magen. Denna gång vankades det nämligen fest med en annan superstjärna – nämligen The Weekend.

"Det satt tjejer och rullade gräs"

Under en utekväll hamnade Zara på en buss på väg till en efterfest. Men inte vilken efterfest som hest, utan nämligen superstjärnan The Weekends efterfest.

– Man kunde inte ta bilen dit vi skulle utan man måste åka gemensam buss dit. Jag hade ingen aning om vart jag var. Mamma ringde och frågade vart jag befann mig och jag hade seriöst ingen aning.

– Det var det galnaste jag varit med om någonsin, det var inhyrda tjejer som satt runt ett bord och pillade med något och snackade tjejsnack. Men sen ser jag ju att de sitter och rullar gräs, alltså meckar – och delar ut. Det var typ som en bar med gräs.

"Jag träffade en del svenskar"

Festen var inte helt otippad väldigt kändistät och Zara träffade även på en del svenskar.

DJ Khaled stod och preachade på scenen och folk var helt fucked. Men jag tror att alla slappnade av då det inte var några paparazzis där.Stället vaktades av typ 20 poliser.

– Jag träffade bland andra Icona Pop och Tove Lo. De hängde jag rätt mycket med, berättar Zara.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.