I dagarna har stöd för popstjärnan Kesha spridits i sociala medier. Och flera artister som Ariana Grande, Kelly Clarkson och Lady Gaga har gått till hennes försvar.
1 av 2
I dagarna har stöd för popstjärnan Kesha spridits i sociala medier. Och flera artister som Ariana Grande, Kelly Clarkson och Lady Gaga har gått till hennes försvar. - Foto: AP/TT
Senast i ledet är Taylor Swift som nu donerat en stor summa pengar, inte mindre är 2,1 miljoner.
2 av 2
Senast i ledet är Taylor Swift som nu donerat en stor summa pengar, inte mindre är 2,1 miljoner. - Foto: AP/TT

Nu skänker Taylor Swift 2,1 miljoner till Kesha

Fler och fler vill stödja Kesha under hennes rättegångsprocess mot Sony och musikproducenten Dr.Luke. Nu väljer Taylor Swift att donera 2,1 miljoner kronor till popartisten.


Den 28-åriga popstjärnan Kesha har länge kämpat för att bryta sitt kontrakt med Sony och hennes musikproducent Dr.Luke. Han ska ha utsatt henne för sexuella övergrepp i tio år.

2014 valde hon att stämma producenten, som nekar till anklagelserna. Han svarade i sin tur med att stämma henne och menar att hon ägnar sig åt utpressning. Nu har både Sony Music och högsta domstolen ställt sig på musikbolagets sida, rapporterar nyhetssajten Mashable.

Kesha får därför inte bryta sitt kontrakt.

I dagarna har stöd för popstjärnan spridits i sociala medier. Och flera artister som Ariana Grande, Kelly Clarkson och Lady Gaga har gått till hennes försvar.

Senast i ledet är Taylor Swift som nu donerat en stor summa pengar, inte mindre är 2,1 miljoner. Swift´s representanter har inga vidare kommentarer att ge efter donationen, rapporterar nyhetssajten Mashable.

Även i sociala medier sprids stöd från människor genom hashtagen #FreeKesha.

/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.