1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

8 anledningar till att säga upp dig och vara med i en dokusåpa

Less på ditt jobb? Orkar inte plugga? Då är det dags att släppa allt och langa in en ansökan till en skandalsåpa.


1. Du får säga upp dig

Du är alltid sen. Chefen hatar dig. Du har ingen utbildning så det du har att välja på är typ ett sketet butiksjobb, bartender eller ett tråkigt telefonjobb där du säljer sämst av alla. Well, både du och jag vet att det bara är en sak att göra – skit i allt, säg upp dig och ansök till en dokusåpa.

Tänk dig minen på din chef när din brunbränd kropp dyker upp där i rutan...


2. Du måste ta tag i träningen

Sist du befann dig på ett gym var under mellanstadiet, och då var det för att låna toaletten. När du ska vara med i en dokusåpa gäller det att börja bänka lastbilar och äta 27 ägg om dagen om du ska bli långvarig i spelet.

Inga ursäkter den här gången.


3. Du kan festa utan dåligt samvete

Du fullkomligt ÄLSKAR att festa men har alltid fått höra att du "alltid blir lite för full", "att du är för gammal för att vakna upp bakis", "borde ta tag i ditt liv" och så vidare. I en dokusåpa SKA du festa, det är liksom det du är där för. Här kan du festa varje dag och köra hur hårt du vill – utan dömande ögon.


4. Du får ligga

Du kanske inte direkt är Don Juan hemma i Sverige. Eller ja, om Don Juan är en blek, pank mjölpåse med taskig frisyr och andra hands–kontrakt så – ja. MEN i dokusåpor spelar pengar och utseende ingen roll – du får ligga ändå. Du behöver heller inte bjuda på någon drink (vilket hade blivit svårt med tanke på ditt skitjobb i Sverige) för här är spriten gratis.


5. Du blir känd

Du har alltid drömt om att bli rockstjärna, modell, och så vidare. Problemet är att du är värdelös på allt. Nu har du din chans att bli känd av att festa och ha kul.

Förstår du hur bra det här är?


6. Du har jobb ett tag efter

Folk som säger "Men hallå, vad sa du göra efter då, du kommer ju inte ha något jobb?" är avundsjuka. Efteråt kommer du att kunna bar-giga och vara med i paneler om sex, könssjukdomar och göra reklam för mössor.


7. Du kan jobba upp en bra bränna

Som sagt – mjölpåse. Du är inte ens blek du är typ genomskinlig. Ta nu tillfället i akt och jobba upp en riktigt bra bränna.


8. Du har äntligen en anledning till att tatuera dig

Du har alltid velat, men aldrig vågat. Well nu när du ska vara med i en dokusåpa är det lite obligatoriskt att ha en fet blaffa på valfri kroppsdel. Låt citat som "True warrior", "Never give up" och "Only winners win" smycka din kropp. Trots att du gav upp halvvägs in i högstadiet, hoppade av och började röka.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
SÄGA UPP SIG OCH CARPA DIEM?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.

Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn – så lever de i dag

De världskända profilerna Angelina Jolie och Brad Pitt har många barn. Men vilka är de egentligen och hur ser de ut idag? Nyheter24 reder ut vilka Jolie-Pitt-barnen är idag.