Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
2796
reaktioner idag

Kanal 5 misstänks ha missat en detalj som får internet att skratta

I ett avsnitt av programmet "Sofies Änglar" står Sofie Wistam och pratar i telefonen. Men tittar du noga så upptäcker du en viss liten detalj...

Internet har reagerat på ett klipp från programmet "Sofies Änglar" som handlar om att Sofie Wistam åker omkring och hjälper människor i nöd. Kanal 5 har nämligen mottagit ett meddelande från en användare som reagerat på en viss liten detalj. Inlägget har både delats och diskuterats vilt, men vad gäller det då egentligen?

Jo, tittar du noga så håller Sofie nämligen telefonen upp och ned.

Det spekuleras huruvida det finns funktioner på nyare telefonmodeller som innefattar att mick och ljudet byter plats när man håller telefonen upp och ned, men som det ser ut håller Sofia i en iPhone.

Se klippet här:

Tja kanal 5 ! En liten fundering över dagens program Sofias änglar. Hur kommer det sig att hon hör den andra personen i luren när hon håller telefonen upp & ner?󾌴 󾮗🏻 #fail

Posted by David Eklund on Monday, February 29, 2016