1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Paow avslöjar sin extrema och sjukt ovanliga fobi – "Hoppas det inte blir värre"

Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson berättar nu öppet om en väldigt ovanlig fobi hon tvingas leva med.


Bloggerskan och den före detta Paradise Hotel-vinnaren Paulina "Paow" Danielsson driver en av Sveriges mest besökta bloggar. Paulina driver en livsstilsblogg där hon tar upp mode, skvaller, fest, politik och förhållanden.

Paulina har för vana att avslöja personliga saker för sina följare och hon själv har sagt att hon alltid försöker att vara så ärlig som möjligt.

Avslöjar sin värsta fobi

Det var i veckan som Paulina valde att öppna upp sig om en sak som påverkar hennes vardag något oerhört – nämligen hennes pappersfobi. Bloggerskan inleder med att berätta om att hon under en längre tid haft en rädsla för papper som ligger på golv, olika typer av servetter och så vidare.

– Nu kommer vi till min konstiga fobi – papper. Speciellt billigt papper och en del typer av servetter. Papper som ligger på golvet inne på flygplan. jag ryser i hela kroppen, skriver hon och fortsätte

– Jag skulle kanske inte säga nu att jag har en manisk fobi som jag också haft förut. Nu så klarar jag av att hålla i papper. Iallafall om jag har blöta händer från början. Tror att jag känner som mest obehag när jag har torra händer såsom sprickor och så vidare.

Paow frågar nu sina följare om det är någon som känner igen sig eller lider av samma fobi.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du pappersfobi?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

1 timme sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.