1 av 8
Den fina kärlekspresenten.
2 av 8
Den fina kärlekspresenten.
Pressträff.
3 av 8
Pressträff.
Jasmine Gustafsson.
4 av 8
Jasmine Gustafsson.
Hon är nu aktuell med Ex On The beach.
5 av 8
Hon är nu aktuell med Ex On The beach.
6 av 8
Men efter sin medverkan blev hon tillsammans med Adrian Montin.
7 av 8
Men efter sin medverkan blev hon tillsammans med Adrian Montin.
<3
8 av 8
<3

PH-Jasmines hemliga kärleks-present till Adrian: "Jag har den mellan mina..."

Den före detta Paradise Hotel-deltagaren Jasmine Gustafsson är nu aktuell med en annan skandalsåpa, men efter sitt singeläventyr har hon nu gått in i ett förhållande med deltagaren Adrian Montin.


Den 28 mars är det äntligen premiär för den nya skandalsåpan "Ex On The Beach". Med ingredienser som fest, brunbrända gym-kroppar, sex, fylla, drama och gamla ex spås årets säsong att bli "som ett värre Paradise Hotel" enligt deltagarna själva.

Men utöver drama och bråk bjuds det även på en hel del kära återseenden. Andrijano "Adde Adinator" Mijanovic såg vi skapa drama i årets förra säsong. Han är i år tillbaka med orden "Låt oss skapa kaos", vilket deltagarna mins sagt kommer att göra.

Från Paradise hotel till Ex On The Beach

Jasmine Gustafsson var en av PH-finalisterna 2014. Med sin kaxiga attityd och ocensurerade kommentarer blev Jasmine en av tittarfavoriterna vilket kanske inte gör det till en skräll då hon i år kliver in i Ex On The Beach.

Men efter sin medverkan i singel-paradiset gick Jasmine in i ett förhållande med Adrian Montin, vilket hon stolt visade upp på pressträffen för Ex On The Beach. Deltagaren bar nämligen ett halsband med ett "A" som står för Adrian.

– Jag har ett litet A för Adrian. Det ligger fint här mellan brösten, fnissade hon.

– Jag är skitkär, vi är verkligen en perfect match, avslutar hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!