1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Kissie: Det måste vara jobbigt som kille att födas med en superliten penis

Vad menar bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson med sitt uttalande?


Alexandra "Kissie" Nilsson driver en välbesökt blogg där hon diskuterar allt mellan himmel och jord samt låter sina läsare följa med i hennes vardag. Kissie har tidigare diskuterat feminism och jämställdhet, men denna gång tog hon upp det på ett lite mer annorlunda sätt.

"Varför det är bättre att vara kvinna"

På sin välbesökta blogg listar nu Kissie en rad argument som enligt henne påvisar varför det är bättre att födas till kvinna än att födas som man.

– Det är mycket snack om varför det är orättvist för kvinnor men vi kan ju faktiskt ta och fokusera på dom bra sakerna också Jag skulle absolut inte vilja vara kille och jag älskar att vara tjej, och jag ska berätta varför, skriver bloggerskan.

Listan lyder på följande sätt:

– Det är ”OK” för oss att gråta. Män måste känna en sån press att vara så himla matcho hela tiden. Det kan inte vara lätt för det kan vara så skönt att bara få visa sina känslor. Eller hur?

– Vi behöver inte oroa oss för storleken på våran penis. Visst det finns tjejer och kvinnor som oroar sig över hur deras fiffi ser ut MEN vi vet nog innerst inne att alla våra fiffin är vackra. Det måste nog vara superjobbigt som kille att födas med en superliten penis då män ofta känner sig manligare ju större penis dom har. Sen har storleken betydelse i många fall.. Är bara ärlig

– Vi kommer undan med saker och ting för att vi är tjejer. Ja det kanske inte är speciellt jämställt att vi tjejer kommer undan med saker tack vare vårt utseende och pga att killar tänker med deras penisar men ärligt nu.. Ibland är det väldigt bekvämt haha!

– Vi kommer in på krogen.

Vill du läsa listan i sin helhet? Det gör du här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!