1 av 4
Saga Scott.
2 av 4
Saga Scott.
Saga berättar nu lite personliga grejer på sin blogg.
3 av 4
Saga berättar nu lite personliga grejer på sin blogg.
Bland annat att hon har komplex för sina tänder.
4 av 4
Bland annat att hon har komplex för sina tänder.

Saga Scott berättar om komplexen: Det är jobbigt för mig att säga

Saga Scott berättar om någonting hon länge haft komplex för.


Den före detta Paradise Hotel-deltagaren Saga Scott driver i dag en blogg där hennes följare får hänga med i profilens vardag. Bland annat så har hon nu flyttat ihop tillsammans med pojkvännen Adam Lökholm vilket hon flitigt uppdaterat följarna om, men nu tar hon även i ett annat ämne – nämligen komplex.

"Någonting jag mår dåligt över"

Saga berättar i sin blogg att det hon länge mått dåligt över är hennes tänder. Detta då hon nyss fått visdomständer som förändrar tändernas linje.

– Jag har haft kontakt med många olika tandläkare angående att jag vill fixa mina framtänder. De är sneda och vridna då mina visdomständer trycker på. Vilket jag tycker är jättejobbigt.

– Jag har haft möten och samtal angående att reglera dem. Men så fort jag kommit i kontakt med en tandläkare tycker jag att bemötandet inte varit bra. Det är trots allt någonting jag mår dåligt över, skriver Saga.

Tidigare mött kritik efter komplexbild

För ett par veckor sedan publicerade Saga en bild på sig själv där hon poserar i bikini. Till bilden skrev hon texten "Sån jävla ångest, nu är man blek och ful". Sagas inkorg fylldes sedan till bredden med mail från följare som ansåg att hon "smalhetsade".

– Jag blir ledsen faktiskt. Jag tycker inte det är kul att folk säger åt mig att tjejer svälter sig för att se ut som mig.

– Jag är inte så nöjd alltid med mig själv, men det sista jag vill är att få höra att folk gör sig illa för att "vara som mig".. Det är helt sinnessjukt, sa hon till Nyheter24.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!