1 av 6
Anders Bagge.
2 av 6
Anders Bagge. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
Laila Bagge.
3 av 6
Laila Bagge. - Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Baggarna i Idol.
4 av 6
Baggarna i Idol. - Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
5 av 6
- Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
6 av 6
- Foto: Stella Pictures

Nu har Anders Bagge och Laila hittat tillbaka till varandra

Anders Bagge berättar om relationen till Laila Bagge, sorgen efter sin döda hund Esther och kärleken till musiken.


Anders Bagge fångade svenska folkets hjärtan då han fick rollen som den stränga men ödmjuka jurymedlemmen i tittarsuccén Idol. I juryn satt även hans ex-fru Laila Bagge och i flera år har vi sett dem skratta, gråta och argumentera i rutan. 2015 blev dock ex-parets sista Idol-turné tillsammans – men nu ska Baggarna göra TV tillsammans igen.

Spelar in "Bagges bagage"

I kvällens avsnitt av "Bagges bagage" åker Anders ut på en resa tillsammans med ex-frun Laila. I programmet besöker Baggarna hemlösa och missbrukare som bor i Slab City i Colorado-öknen. Men utanför inspelningen är ex-paret även nära vänner.

– När Laila är ledsen ringer hon alltid mig så får jag vara hennes trygga barm. När man är offentlig är det inte så himla lätt att skrika ut att man är olycklig, man vill inte att allt ska komma ut. Vi finns alltid där för varandra, säger han till Nöjesbladet.

Men Laila fungerar även som ett starkt stöd till Anders. Efter att Anders hund Esther för någon vecka sedan gick bort så har hans vänner funnits där som stöttepelare – bland andra Laila.

– Laila är en av dem jag pratat med, hon förstår min situation, avslutar han.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!