1 av 5
2 av 5
Före.
3 av 5
Före.
Efter.
4 av 5
Efter.
5 av 5

Bloggerskan avslöjar: Så ser jag ut före och efter att jag fixat mina bilder

Paradise Hotel-profilen Aina Lesse visar sina följare hur hon brukar fixa sina bilder innan hon lägger ut dem på bloggen.


Aina Lesse klev 2013 in i rutan då hon var en av deltagarna i Paradise Hotel. Efter sin medverkan har Lesse inte legat på latsidan utan har medverkat i diverse TV-program, haft en podcast samt driver en välbesökt blogg. Hon har även omkring 333 000 följare på Instagram.

Aina delar ofta med sig av inspirationsbilder när det kommer till både, kläder, hår, naglar och smink. Hon berättar nu på bloggen att hon ibland kan vakna upp och känna att hon "har en fuldag" och då väljer att retuschera sina bilder.

Visar upp sig före och efter

Men nu väljer Aina att visa upp sig själv, före och efter hon retuscherat sina bilder.

– En grej jag skulle vara nyfiken på om jag läste massa bloggar är hur mycket bloggaren retucherar sina bilder? Det är klart att det är lite olika beroende på om man har en snygg-dag eller inte men jag tänkte ändå dela med mig av ungefär hur jag gör när jag fixar med mina bilder.

– Jag tar bort grejerna jag "skäms" lite över, eller skäms är kanske fel ord men som jag kanske skulle vilja ta bort när man ändå har chansen liksom?, berättar bloggerskan.

Se bilderna i bildspelet ivan – klicka på pilarna.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

1 timme sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.