1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Ex On The Beach-Amelia fick oväntat besök i duschen: "Plötsligt stod det tre okända män i mitt badrum"

Det här hade man ju inte direkt önskat sig.


Amelia Silowá är en av årets absolut mest färgstarka deltagare i tittarsuccén Ex On The Beach. Den kaxiga skönheten från Malmö har minst sagt gjort ett starkt intryck i rutan, men samma sak gäller det på hennes sociala medier.

Delar med sig av duschincident

Det var under förra veckan Amelia valde att dela med sig av en liten incident som inträffade hemma i hennes lägenhet. Profilen tog sig en efterlängtad dusch då hon plötsligt hör hur någon står i hennes hall.

– Jag spelade ashög musik och duschade med öppen dörr så börjar de banka på dörren, jag tänkte att det var min granne som ville klaga på musiken så sket i det. Sen hör jag bara hur dörren öppnas och tre okända män skriker "Hallå?!", berättar Amelia för Nyheter24.

– Jag skrek "STÄNG DÖRREN STÄNG DÖRREN". Jag hade helt glömt att elektrikerna som har nycklar till alla i byggnaden skulle fixa någonting med elen.

Härlig dag för elektrikerna ändå. Kommer du vara försiktigare med att duscha med öppen dörr i framtiden?

– Jag kommer aldrig mer i hela mitt liv duscha med öppen dörr kan jag med all säkerhet säga. Men har dom nycklar till din lägenhet finns det inte så mycket mer att göra än att låsa dörren till badrummet. Har inte ens lås till toaletten så får helt enkelt börja med att stänga dörren haha, avslutar Amelia.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

1 timme sedan

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.

N-ord användes vid debatt – deltagare avbröt

igår 19:34
Det så kallade "n-ordet" användes vid flera tillfällen under en debatt på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm i helgen. Paneldeltagaren Barakat Ghebrehawariat valde att kliva av scenen – och anklagar nu stadsteatern för likgiltighet.

Känd designer fick fängelse för väsksmuggling

igår 18:32
Den kända designern Nancy Gonzalez har dömts till 18 månaders fängelse för att ha smugglat handväskor i krokodilskinn.

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

igår 17:03
Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.