Fansen rasar på Justin.
Fansen rasar på Justin.

Justin Bieber klappar tiger och fansen rasar: "Jag har tappat all respekt"

Justin Bieber får ännu en gång känna hur det är att vara i stormens öga.


Justin Bieber fick vara med om en fantastisk upplevelse – han fick sitta öga mot ögon med en tiger. Det lilla problemet är bara att tigern var kopplad och inhyrd på hans pappas förlovningsfest.

Justin ville ju så klart visa sina fans sitt fantastiska möte och nu rasar de igen! Det var inte länge sedan det hände. När Justin rakade av sig håret för några dagar sedan var många fans mindre nöjda. Flera antydde att han nu såg ut som en kriminell.

Bilden på Justin Bieber klappandes tigern har nu till och med lagt upp på PETAS Instagram. "Ingen festbild är värd det här", skriver de.

Enligt PETA var djuren inhyrda från Bowmanville Zoo, vars ägare, enligt PETA har åtalats för fem fall av djurmisshandel.

PETA är besvikna på Justin Bieber, men det är även hans fans. Hans post har i nuläget 42 000 kommentarer och det är inte många som är positiva. "Jag tappade just all respekt för dig. Du vet att det här är ett vilt djur va? Det är inte rätt att ha dem i fångenskap så att folk kan ta dumma bilder", skriver en person. "Justin Bieber stöttar djurmisshandel skriver en annan".

Bildkälla: Instagram


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KG Hammar romandebuterar

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

1 timme sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

3 timmar sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?