1 av 3
2 av 3
- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
3 av 3
- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Bloggerskan öppnar upp om ångesten – lägger in sig på behandling

I ett öppenhjärtigt inlägg berättar nu bloggerskan och TV-profilen Ellen Bergström om sin ångest och om behandlingen hon ska genomgå.


Bloggerskan Ellen Bergström har tidigare gjort starka uttalande angående kroppshets och små bröst. Ellen menar att sociala medier ger folk en skev bild av hur människor egentligen ser ut.

– Alla bilder som syns är inte verklighet. Jag väljer själv vad jag lägger upp. Och ju mer perfekta bilder jag lägger upp, desto fler likes får jag, berättade hon i Nyhetsmorgon.

Ellen själv är väldigt öppen med sina tankar och låter ofta sina följare veta hur hon mår. Det har hon även gjort denna gång då hon delar med sig av ett inlägg där hon nu berättar om sin ångest.

"Imorgon kommer jag åka på en tre dagars behandling"

I inlägget berättar Ellen att hon under den senaste tiden kört i ett väldigt hårt tempo och inte hunnit vila. Hon nämner även att stressen och pressen nu blivit för mycket.

– I stället för att gå och prata med någon har jag använt egna metoder för att dämpa ångesten. Som i slutändan enbart gör mig sämre, skriver hon och fortsätter:

– I morgon kommer jag åka på en tre dagars behandling, känns sjukt läskigt att riva upp alla sår men jag är verkligen så redo att ta tag i mig själv nu. Dags att bli Ellen 2.0 igen.

Läs inlägget i sin helhet här:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!