1 av 2
2 av 2
- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Fansen rasar på Molly Sandén – efter detalj på Instagrambild

Molly Sandén möter stark kritik på sociala medier efter att hon publicerat en bild på Instagram.


Att vara känd kommer med många för och nackdelar. Att kunna nå ut till en stor skara människor med ditt budskap är ju en av de stora fördelarna. Men att inte kunna skriva ut en text eller lägga upp en bild utan att bli kritiserad, ja det hör nog till de lite mer mörka sidorna.

Molly Sandén har i dag över en halv miljon följare på Instagram. Där delar hon flitigt med sig av bilder från sin vardag till sina följare. Men efter senaste bilden möts hon inte av några glada miner.

"Så himla synd"

På bilden syns Molly sitta på en uteservering tillsammans med en kompis. Tjejerna har två glas fyllda med dryck och frukt, men på bordet syns ännu en liten detalj – nämligen ett cigarettpaket.


Flera av Mollys följare är väldigt upprörda och anser att hon "sjunker i deras ögon" nu när de ser ciggarettpaketet. Men Molly har även fans som försvarar henne och säger att det inte gör henne till en sämre människa.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan

Textilmuseet prisat på Elle-galan

1 timme sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.