1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Bloggerskans inlägg rör upp känslor hos fansen: "Jag föddes som pojke"

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson skriver ut ett väldigt personligt meddelande på sin blogg.


Notified

Informationen har tagits fram i samarbete med Notified.

Det var under söndagen som bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson skrev ett inlägg på sin blogg som rörde upp mycket känslor hos läsarna. Inlägget var skrivet med ironi och handlade om att Kissie ofta får höra från troll att hon ser ut som en man.

Detta har nu fått bägaren att rinna över.

"Jag föddes som pojke"

I inlägget skriver Kissie att hon blir ledsen överfolks kommentarer men att det de säger är helt logiskt då hon "föddes som pojke".

– Ni vet hur folk brukar kommentera att jag ser ut som en man på vissa bilder? Ja det beror på att jag faktiskt var född som en pojke. Mitt namn är egentligen Alexander och jag ändrade det till Alexandra, skriver bloggerskan och fortsätter:

– Det är självklart därför jag har opererat brösten och hela köret, jag hade ju inga bröst när jag var pojke. Visst faller alla bitarna på plats när jag avslöjar min hemlighet? Men det har inte känts som en hemlighet för folk verkar ha förstått det.. Men jag kände mig väl skyldig till mina riktiga fans att berätta sanningen. Nu vet ni det.

Kissie avslutar sitt inlägg med att skriva att det hon skriver ut inte är sant, vilket fick många av läsarna att reagera. Många tyckte att ämnet var osmakligt att skämta om, medan vissa tyckte att det var ett humoristiskt sätt att trycka till sina hatare.

Vill du läsa mer om hur Kissie engagerar sina fans i kontroversiella ämnen? Då kan du läsa mer här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

igår 20:46

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

igår 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

igår 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

igår 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

igår 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

igår 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.